Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Saturday, April 26, 2008

flash yang hancur dan menghancurkan.

Ih!
Dari jam 1 petang semalam sampai ke jam 11.30 pagi tadi aku menghabiskan waktu secara sia-sia. Gila tak guna! Bagi balik masa aku! Sangat memberontak dalam hati bila secara tiba-tiba, window tersebut error dan terpadam. Keluar Flash error. Hell to the yeah!

Sudah beberapa bulan aku membuat flash movie tersebut. Tapi baru semalam aku terbuka hati dan bertekad untuk menyiapkan. Tetapi semacam sangat sedih. Banyak yang harus diedit dan dibuang. Terlalu banyak scene yang tidak boleh digunakan lagi. Dan kesemua emosi yang macam flowery terpaksa dikurangkan.


Sekali error! o'shit.


Aku tak da ingin lagi membuat flash tersebut. Ingat senang ka membuat flash huh! Turun bawah, ambik KISSES sebungkus, baring atas sofa. Tengok cartoon. Lagi bagus. Hell hell hell. Disebabkan flash tersebut, semua program pon tak dapat running. Macam bagus je flash tu kan? Hih! Tak sempat nak send movie tersebut kepada Mr. Lim. Hey, tengoklah I ni buat dengan sangat gigih tahu! *memberontak*
 

4 Congteng-conteng:

Blogger tun teja conteng...
hehe...jgn tensen tensen dh
kat umah mesti penuh kasih syg.
6:12 PM  
Blogger kHaLwAnIeY AiSyA conteng...
woaa~!
kire terer arh akak leyh wat flash movie tue.
huhu.
x pe.
klo x leyh kali nie,
ape kate try agik.
klo x leyh jgk,

x yh pening2kan kpla nk wat.
huhu.
8:09 PM  
Blogger fara-D conteng...
hmmm....paling bahgia adalah ketika tensen, bleh bergolek sakan sambil makan coklat melepaskan geram! aish...apakah?
12:23 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
KAK TUN - tapi kasih sayang tersebutkan dah dibagi half ke kak tun. eehehehe :p

AISYA - khalwaniey? hmm... akak da baca dah entry tu. siap boleh tukar nama tu. cellamakkkk... :P dah ar. akak malas buat dah. buat flash bukan sikit2 punya ebrat. kepala otak pc ni jadi jam. hati akak jadi panas. baik jangan buat. aahhaha

FARAH - lagi best, ketika tension / stress dapat tampar muka orang. siyes. tampar laju-laju. kakakakkaka :p
8:30 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."