Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Wednesday, February 23, 2005

demam dan demam.

Aku kat cyber remaja kolej aku.First time dok post entry bukan dari bilik tidur kat umah aku. Entah pesal aku boleh melencong ke library hari ni aku pon tak tau.Ikut kaki...bukan ikut hati. Kalau ikut hati, dah tentu aku lama balik room, tido lagi baik.

Aku demam.
Aku flu yang sangat teruk
Aku batuk
Aku sakit tekak
Aku rasa nak mati....Ya, Allah....

Tak boleh nak membebel banyak, kang kena sound ngan akak penjaga room ni.Akak tu stock garang memanjang.Entah naper la orang2 kat library kolej aku ni spesis2 anak rimau. Nyampah gila.Tengok muka akak tu time aku nak guna tadi pon aku rasa cam nak sembur dia ngan air.Sakit ati deh...
 

3 Congteng-conteng:

Anonymous dhiey conteng...
huhu.. ada gak manusia jadik anak rimau. apelah derank tu. orang saket pun nak marah2.. esok kalu ada org mati... hah? nak marah gak org yg dah mati tu? isk isk... takde unsur-unsur keprihatinan langsung. baik takyah jaidk penjaga...
ait? apsal aku lak yg membebel kat sini??
2:22 PM  
Anonymous Anonymous conteng...
cuaca panas dik,so jaga kesihatan dan minum air byk2..kalo tak nnt study terganggu :)

[ kak zuril ]
2:22 AM  
Blogger nevekiara conteng...
Elo Nurul... demam yek? Take care of yourself ye... Skang ni musim demam... Lagipun, udara skang tak brapa selamat... See you...
10:38 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."