Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Sunday, February 13, 2005

last post for february...

ada sesuatu yang tak boleh diungkapkan dengan perkataan.Biarpon berjuta-juta patah kata, belom tentu boleh buat orang faham.Itu lah perasaan sebenarnya....
aku nak balik kolej harini.Ini post akhir untuk bulan ni.Insyaallah update bila ada kesempatan.Mungkin tak balik Mac nanti.Mungkin juga balik.Final makin dekat.Aku taknak hampakan ma dan abah.Biarlah aku lemas camana pon, aku tetap kena usaha tuk final ni.Doakan aku...
To all frens...study pepandai naa.Nanti leh hidup lenang lenang goyang kaki ari-ari.Aizar, thanx datang umah tadi.Astri, take care heh.Lain macam je ko nih.Emo tak sudah.Eheh. To hani, sorry tak dapat shopping spree dan jajah sumer shopping complex sesama.Sangat sedey.I miss u...for sure.Marlia... aku ingat as my besfren eva.Harap takde apa yg berubah dlm frenship kita.Ingat tak.. kawan hingga hujung nyawa.Tapi...mana dia?Kenapa diam??...(baik jgn sebut lagi). Dear Mimi...marilah kita sama-sama pulang ke Johor tuk berjuang study sampai lebam.=D...
Kembalilah aku jd sorang perindu....
 

1 Congteng-conteng:

Anonymous lelasari conteng...
hai nurul....akhirnya jumpa jugak akak dng blog baru u ...btw belajar rajin rajin ...jangan main main tau
1:16 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."