Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Friday, June 16, 2006

Daaaaa~

Ketika kalian membaca...
Mungkin aku sedang berada di UTM, Skudai.
Sempena Olympiarch.


Banyak harus diupdate dan aku semestinya tak mau terlepas apa2 event utk aku humban ke sini. Bukan utk kepentingan kalian.Tapi utk kepentingan aku. Tapi kalau kalian rasa berkepentingan, nantikan Tragedi Of The Year aku yg baru siap separuh dalam draft aku. Bila pulang dari UTM nanti, insyaallah akan aku canangkan ke seluruh alam.


Hari ni sgt bahagia.
Enak sekali.
Kembali ke zaman sekolah. Zaman mulut murai dan zaman menjadi joker murahan. WAKAKAKA....


note : maaf kepada blog2 yg lama sy tak jenguk. Terllau byk urusan lain yg lebih perlu diutamakn. =) lepas 22 Jun, kita kembali bermesra dan bercandaan ya... Dan terima kasih kpd Dhani yg mengwarwarkan perihal blog ni. Akan cuba mendapatkan akhbar tersebot =)



Aku pergi dulu.
Daaa~
 

15 Congteng-conteng:

Blogger aiyeza conteng...
zaman mulut murai dan zaman joker sangat best sekali!!
8:35 PM  
Anonymous anasxz conteng...
Kembali ke zaman sekolah. Zaman mulut murai dan zaman menjadi joker murahan. jadi pelakon ka apa?

huhu.. tragedy of the year tu.. apa yang tragedinya? ...
11:42 PM  
Anonymous Shaira conteng...
Good luck dik. Jangan lupa kat akak tau...

Daaaaaaa~
1:27 AM  
Anonymous ast3 conteng...
zaman pendengar setia. ekhekehrkehrkher
1:33 AM  
Blogger NaSh conteng...
pergh.. kat utm ke? singgah laa rumah.. la la la~
6:08 AM  
Blogger << Jai >> conteng...
HOho...Chika pon aktif jugak rupanya... masuk career mark ke? Gd luck ye...
6:16 PM  
Anonymous mohdismail conteng...
Olympiarch?kamu main sukan pe?
1:53 PM  
Anonymous ZeMMs conteng...
Zaman jadi joker murahan?
wah tak sangke chika pun bleh jadi joker ek. Tak sabau nak bace Tragedi of the Year ko tuh... cepat2 la siapkan
9:40 AM  
Blogger *kamben mereng* conteng...
ermm seems like u too bz eh..erm biaser ler zaman2 kiter study...nnt dah kejer lagi tak hengant nyer bz...
11:05 AM  
Blogger nile conteng...
utm.. byk kenangan kat sana tu.. huhuhu.. U kedua... hehehe
4:02 AM  
Blogger *kamben mereng* conteng...
erm today is the last day...erm maybe pas ni ader hapdet yg menarik kasihan si beylo sebab nurul dh tonggal kan dier lamer...
5:47 PM  
Anonymous fara-D conteng...
tragedy of the year....ahaha....tak sabar nak baca...kekekek!! *mengenyit mata....*
lalala
11:48 PM  
Anonymous dinswok conteng...
ehem2.. hapdet plzzz... :D
6:06 PM  
Blogger adledash conteng...
woowowowohuhu..
12:05 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
Excellent, love it!
»
6:18 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."