Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Thursday, December 07, 2006

Mari Ketawa!

Aduh, lucu sangat nih.
Baru sebentar ni aku ronda-ronda bulletin kat Friendster.
Lelaki Ini sudah ketagihan permainan 'survey2' gitu.


Lucu! Pasti urat saraf sudah berantakan di dalam. Rahang rasa kebas. Perut yang sakit terasa mau pecah membaca survey ini. Ayuh, donk... Kita coba. Coba sampai kita semua sakit rahang selepas ini. Oyyaa... jgn lupa ketawa ya anak-anak! *ketawa, plis donk...*


Instruction : Put your music player on shuffle. Press forward for each question. Use the song title as the answer to the question.NO CHEATING! (siapa tipu nanti hidungnya panjang macam Pinocchio).

1.) How am I feeling today?
Tunjuk Satu Bintang (Sheila On 7 )


2.) Where will I get married?
I call it Love


3.) What is my best friend's theme song?
Spinning Around (Kylie Minogue)


4.) What is/was high school like?
That's the way i like it. *ya, sungguh! aku cintai waktu-waktu di bangku sekolah. sungguhpon bangkunya cuma bangku kayu compare to kerusi kusyen yang kumiliki kini di universitas. Tapi sekolah tetap yang paling asyik*


5.) What is the best thing about me?
Spanish Guitar (Toni Braxton) *aku mana tau main guitar! aku juga bukan gadis sepanyol!*


6.) How is today going to be?
The Ghost Of You (My Chemical Romance) *aku menghantui kamu?*


7.) What is in store for this weekend?
L.O.V.E *loh. ada ke CINTA simpan dalam store?*


8.) What song describes my parents?
Terlalu Manis (Agnes Monica ft Slank) *bunda, ayahanda... kamu berdua terlalu manis nih!*


9.) How is my life going?
Pulanglah Padanya (Jikustik) *oh my god! neva! *


10.) What song will they play at my funeral?
Soal Hati (Erra Fazira) *busyet! apsal lak lagu ni?*


11.) How does the world see me?
Cintai Aku (Rossa) *dear... please take note to this!*


12.) What do my friends really think of me?
I Want It That Way (Backstreet Boys)


13) Do people secretly lust after me?
Pieces Of Me (Ashlee Simpson) *oh. lust pada kepingan-kepingan aku. kepingan apa donk?*


14.) How can I make myself happy?
Beautiful (Christina Aguilera) *siapa tak happy kalau jadi beautiful. Kalau jadi BEAUTY S****? WAKAKAK!*


15.) What should I do with my life?
Far Away (Nickleback) *aduh, far away ke mana? ke bulan? atau ke longkang?*


16.) Will I ever have children?
Aku Ingin (Radja) *jawapan yang tepat sekali!*


17.) What is some good advice?
My Heart (Acha ft Irwansyah)


18.) What do I think my current theme
song is?
Menari Denganmu (Sasi the don ft Zainal Abidin)


19.) What does everyone else think my
current life?
Naughty Girl (Beyonce) *dan dan la pulak kuar lagu nih. hampagas!*


20.) What type of men/women do you like?
Lying From You (Linkin Park)


21.) Will you get married?
Family Potrait (Pink) *kawen la tu. hint nya : family*


22.) What should I do with my love life?
Bunga-Bunga Cinta (Misha) *bunga la sgt. cam kebun durian adalah*


23.) Where will you live?
Too Much (Spice Girl) *too much? HAHAHA!*


24.) What will your dying words be?
Mistikus Cinta (Dewa) *nak mati pon masih dlm mode CINTA? astaghfirullah*


25.) this song reminds me of my ex?
Girls (Destiny Child) *ex aku seorang perempuan??? HAR HAR HAR!*


26.) i listen to this when i'm heartbroken?
Rabiatul Adawiyah (In-Team) *uh, taubat nasuha*


27.) they play this song at my funeral.
When You Say Nothing At All (Ronan Keating) *kurang ajar ar tu pi play lagu ni kat depan jenazah aku*


28.) And this song on my wedding day.
Jujur (Radja) *aku mmg kekasih yg jujur. tapi tak mau la pasang lagu ni time wedding.*


29.) My best friend slept with my bf/gf. So I dedicate this song to him/her
Black or White (Michael Jackson) *HAR HAR HAR! Mmg gelak guling guling ar! Hitam ke Putih???? Horny gila.. HAR HAR HAR! Camner la plak boleh lagu ni jadi jawapan?*


30.) I sang this song with a stranger at a café yesterday.
Stars Are Blind (Paris Hilton) *daaa!*


31) when i dont listen to my parents, they will sing this song to me 20 times.
Alone (OST My Girl) *kesiannya ibubapa*


32) me and my bf/gf was on a romantic dinner at a fancy restaurant in paris. while i was eating, he/she suddenly sang this song out loud.
Indah (Agnes Monica) *romantika sungguh.*


33) when i'm having sex i say
You Are My Destiny (Paul Anka ft Neil Sedaka) *sedang sex boleh bercakap eyh?*


34) when im flirting with a guy/girl, i say
Pastikan (Siti Nurhaliza) *Pastikan kamu jgn flirt dgn gadis lain. Pasti kutikam dadamu*


35) when i'm horny i say
Get Another Boyfriend (Backstreet Boys) *uyyo...bley tahan gatalnya aku*


36) if i'm a superhero, this will be my theme song.
Hati Ini (Nabil) *ishk.. tak sesuai langsong. Ni lagu untuk SuperLentok*


37) when i'm down, this song will comfort me.
Mawar Putih Untuk Mama (Sharifah Aini) *bolehlah*


38) when i fart, it sounds exactly like this song.
Aa Ab Laut Chalen (Udit Narayan &Alka Yagnik) *buduh! ada ke bunyi cam lagu hindustan. sangat buduh*


39) i think this song was written about me.
Dua Insan (Melly Goeslow)


40) this song was written about my parents.
Perasaanku Tentang Perasaanku Padamu (Dewa) *parents saya tak tau pon lagu ini. Terus, gimana bisa?*



Sekarang kalian cubalah.
Kredit untuk Adian kerna menemukan persoalan-persoalan untuk jawapan-jawapan buduh ini. Aku patot dibayar untuk setiap ketawa mengilai-ngilai yang telah aku lakukan. Aku patut dibayar kerna rahangku sudah lenguh. Aku perlukan ganjaran! *daaa...tak pasal-pasal mintak bayaran*


*************


Sedutan sinetron MUTIARA HATI episod hari ini.

6 kanak-kanak tadika diculik untuk dijadikan kanak-kanak peminta sedekah. Dan Nabila comel bersama April comel turut sama diculik. Si Penculik pon menyoall kanak-kanak tadika itu sambil memegang sebilah kapak di tgn.

"Kalian pilih! Mau jadi pengemis atau jagoan?"
- Si Penculik-


"Kami ga mau jadi pengemis!. Kami mau seqola!*
-Nabila Comel dan Lucu-


"Aku ga mau jadi pengemis! Aku mau jadi artis!"
-Sahabat Nabila yang pelat-


lalu aku dan bunda pon rasa tercuit hati menyaksikan kanak-kanak itu. Kalau akulah, mesti dah diam sampai kecut-kecut. Kang kena tetak ngan kapak tu, tak sempat abis tadika, nak jadi artis apatah lagi.HA HA!
 

7 Congteng-conteng:

Blogger fara-D conteng...
aku pon baru baca survey yg adian wat tuh.....terguling2 aku gelak sensorang baca jawapan2 dia (dgn sedikit respon dari "lelaki itu" )... adoi!!!

the kids are SUPER cute!!! bijak2 pulak tuh.... sahabat nabila tuh;April "aku mau jadi artis!" huhu....and the twins... OMG!!! sgt comel mereka mempermainkan Pak Boss itu.... ^_^
1:55 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
"lelaki itu" kan mmg hebat bab2 merepek meraban ni. bantai gelak super saiya aku td.

ya lor. Aku geram gila ngan bebudak tu. Tak bley tahan tgk the twins tu acah2 pak boss. Dgn rambot yg sgt bergaya itu... oh.. how lovely..
2:23 AM  
Blogger Adian conteng...
waduh... cepatnye bace bulletin, siap wat entry lagi. kalu aku tau, aku pun buat jadi entry, banyakla sket entry aku cuti ni. hahaha... sbnrnye tu pun aku cilok dr blog lain, dan actually die panjang lagi (50 soalan) tp bulletin tu ade had maksima plak. mengade2 tul.

farah, pas ni kamu plak cuba! xsabar tgk jawapan2 yg akan muncul nanti.

by the way, bende ni freaky gak. ade soalan yg dijawab sebijik2. uuu... berhantu... hehe
3:43 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
aku rasa paling berhantu soklan nombor 16. Ngam gila! *nampak sgt aku mcm desperate*

ada 50? ala.. jwp 50 kan best. mau hancur berkecai anggota bdn gelak gila-gila


yang benar,
CHIKA SUDAH BERUSIA
3:47 AM  
Blogger NaSh conteng...
btul aaa.. nombo 16 tu mmg ngam2 btul~ haha
7:50 AM  
Blogger gnela conteng...
hahahaha!!! hohohohohohoh!!! huhuhuhuhuhuhu!!!! wakahakhakhakhakah!!!!!! muakhakhakhakahkahakh!!!! heheheheheh~!!!!!
10:20 AM  
Blogger fara-D conteng...
ahaha...akan cuba but nanti lah!! uhuhu...
1:15 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."