Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Saturday, November 25, 2006

Anyone of us


".....the situation got out of hand
I hope you understand

It can happen to
Anyone of us, anyone you think of
Anyone can fall
Anyone can hurt someone they love
Hearts will break
'Cause I made a stupid m
istake
It can happen to
Anyone of us, say you will forgive me
Anyone can fail
Say you will believe me
I can't take my heart
will break
'Cause I made a stupid mistake..."
a stupid mistake


Sesungguhnya, hati aku sangat berduka lara dan terasa sungguh durjana. Kesengsaraan berlipat kali ganda lagi setelah menyedari sesedar-sedarnya bahawa aku sedang menghadapi krisis gred A yang padahalnya cuma seciput punya kes. Yes, emosi gila aku yang buatkan benda ni jadi besar dan terus membesar. Pagi tadi, sebaik je aku celikkan bijik mata, terus terpampang kat screen Encik Master (nama pc aku) satu msg dari dia (i mean ... dear). We talked about it and i know he tried so hard to fix the situation. Aku tak marah dia! Tapi aku sgt sedih. Bukan soal breakfast yang kontoversi itu lagi! Bukan, dear! The breakfast thing is over. Sekarang, sgt byk perkara-perkara keep crossing my mind. Dan perkara2 itu masing2 menyumbang cas2 negative ke otak aku. Lalu otak aku menjadi aktif memproses data-data negative itu dan terus-terusan membuatkan aku semakin sedih dan sengsara.


Wut did u want me to do?

Nothing dear. I cannot simply tell you all the things that i want you to do as i'll sound like expecting too much from you. Aih, esok u gonna go back to ur hometown. Drive jauh pulak tu. Now i worry sgt. And rasa bersalah buat all these things to u. How much i wish i can tell you... dear, drive safely... keep in mind that i miss you infinity and happy holiday. But na-ah! tak ada tenaga nak buat semua tu. Hello, dunia! Aku sgt letih. Kesedihan sangat meletihkan dan ada baiknya aku berambus dari hanya bertenggek melayan internet.


Sekarang jam 9.24 malam. Sesuai ke kalau aku kata... aku mahu pergi bercucuk tanam? Tak sesuai. So, sorry guys! No choice, going to sleep is the best thing to do.
 

2 Congteng-conteng:

Blogger NaSh conteng...
9.24 NAK SLEEP...
tapi aku tgk ko on lagi ym ko...

status " CURRENTLY NOT FRIENDLY. TQ "

stau aku.. skrg da awal pagi.. hahak
3:41 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
ye, aku tak jd tdo. sbb tiba2 aku terasa nak ubah muka beylo..
4:53 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."