Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Wednesday, August 08, 2007

Separuh Masa

Dulukan telah diberitahu
Jangan mengganggu di hujung minggu
Nanti dia akan tahu
Rahsia engkau dan aku

Kita sudah sama setuju
Berjumpa hanya bila perlu
Kerana kita sudah punya teman istimewa

Kuhanyalah kekasih separuh masa
Separuh lagi cinta untuk dia
Janganlah kau meminta lebih daripada itu

Kuhanyalah kekasih separuh masa
Dari isnin sampai jumaat sahaja
Jangan pula kau mengharap
Berdampiran selalu denganku

Jika kau tak terima khabar
Bererti dia ada di sini
Jangan gatal meninggalkan pesan
Curiga dia nanti

Tak perlu kata-kata manja
Itu sudah sering kudengar
Dari dia yang masih tidak tahu
Adanya dirimu

Kuakui ada sesuatu antara kita
Tetapi kutahu bukan seperti biasa


The Lima, Separuh Masa.
Download



Isnin - Sungei Wang

Selasa - Mines Shopping Fair ; oppss... terjumpa Yazmin. Masih sarkastik dia tu. Ahahaha.

Rabu - balik Cheras hantar CRV balik rumah sebab saya nak meneruskan ekspedisi sukan beli-belah dengan lebih giat. CRV tidak diperlukan seminggu ini. KIH KIH KIH.
"Awak nak shopping lagi tak?,"
"Tak nakkkk... dah give up :("

Boleh tepuk tangan dan kaki kuat-kuat. Buat julung-julung kalinya saya menyerah dan menolak pelawaan untuk pergi membeli-belah. Ada sesiapa tahu treatment yang patut dilakukan oleh saya ke atas kaki kecil ini supaya boleh membesar sedikit? Anyone? Kalau kamu ada pengetahuan, mari berkongsi. Saya semakin bosan memiliki kaki dengan saiz yang menyayat hati ini. Mari exchange kaki!


Khamis (9 Ogos) - Khamis (15 Ogos) -
Nak pergi buat investment besar-besaran di luar Malaysia.



Conteng-conteng:
1 ) Saya baik-baik sahaja.
2) Flight insyaallah pukul 5 pagi esok.
3) Tidak sabar hendak bergaya ala-ala Avril Lavigne versi Retro. Yeww! Tidak sabar hendak menjadi ikon polkadots. Tidak sabar hendak melihat 'insan' lain juga menjadi ikon polkadots buatan saya. Ngee =D
4) Dan pastinya semakin terkinja-kinja hendak menarik luggage bag di alam fantasi tersebut.


Jumpa lagi.


 

15 Congteng-conteng:

Blogger fara-D conteng...
weh!flight postpone ke jam 8.50am lah! so gerak jam 5am.yippee!! (^_^)
8:22 PM  
Blogger wayne conteng...
so sad of the lyric! (~ ~)
9:00 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
farah - saya pon baru tau bout the postpone. tp still kena bangun mamai-mamai dan bergaya pepagi buta tu....

encik wayne - ya lo. sad. its a sad sad stories... i play the song later then u can listen.okies?
9:29 PM  
Blogger Nashrex conteng...
jalan ke mana makcik nurul? jalan bebaik~
3:19 AM  
Blogger :: f a r :: conteng...
u g india ke? sbb kwn i bdk architecture kene g india
10:21 AM  
Blogger diamante conteng...
lulu..kamu mau ke mana?xkan p shopping smp luar kot..parah awak ni...bila nk tunjuk pasar mlm yg best kt ur hse tuh..
4:30 PM  
Blogger nieja conteng...
g bandung ke..?blikan ole2 buat shaye haha
2:44 AM  
Blogger lindosh conteng...
polka dot beshhhhhhhhhhh
2:19 PM  
Anonymous anasxz conteng...
la.. cik chika ni pi terbang ka..
4:51 AM  
Blogger wénkt conteng...
nurul,
plz contact wan via sms, nanti wan akan call
014 296 4440

tq
6:12 PM  
Blogger fara-D conteng...
yoh!da balek!huk!! kecepek! kena marah shopping handbag!! isk!
handbag n me = hilang arah!! aaaaaaaaaaaaa
9:22 PM  
Anonymous kianshen conteng...
eh saya minat kat lagu tu.. boleh send kasi kat msn ?
3:11 AM  
Anonymous kianshen conteng...
eh saya minat kat lagu tu.. boleh send kasi kat msn ?
3:11 AM  
Anonymous kianshen conteng...
eh saya minat kat lagu tu.. boleh send kasi kat msn ?
3:11 AM  
Anonymous kianshen conteng...
eh saya minat kat lagu tu.. boleh send kasi kat msn ?
3:11 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."