Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Friday, December 28, 2007

Dahsyat

aku penat ni. demam. bad flu. kepala pusing-pusing. tangan terkehel. kaki letih. urat saraf sengal-sengal. rambut cantik macam singa. cuping telinga pedih sebab pakai earing ketat sangat. mata sikit lagi nak meletop. hidup merah macam clown. pinggang sikit lagi nak terpatah dua. bibir merah menyala lagi sexy dari angelina jolie tapi ada extra sakit. ulcer pon sedang membangun pesat dalam mulut. SEMUA INI MEMBUATKAN AKU SANGAT CANTIK KETIKA INI.

oleh kerna itu, aku tak da hajat untuk menglipurlara macam orang tak da kerja. Aku sangat penat dan sedang ingin tidur sahaja. I will take these few days for catching up on sleeping. Ahaha. Sleepyhead. Mabuk je sepanjang beberapa jam ini. Macam tertelan happy pill pon ada. Dalam pada-pada mabuk tak cukup tidur ni, perut aku sempat lagi kasi signal 'feed me'. Tak guna. Makin aku sibuk dengan urusan duniawi dan ilmiah ni, semakin banyak aku memerlukan makanan. Itu namanya proses pemindahan tenaga yang seimbang. Aaa.. gua sudah lalok. Makin banyak conteng, makin banyak terhasilnya ayat-ayat pembaziran.


aku sedang mengalami kepenatan secara bersiri. Dan kepenatan ini akan berlanjutan tanpa henti kerna dalam sikit waktu lagi, kena outstation sekali lagi ke Johor. Sangat shit. Dan bila sahaja semester di buka, memang selamat datanglah ke alam SEKSAAN. Tiada tidur. Tiada masa untuk goyang kaki kiri dan kanan. Tiada masa untuk main facebook macam jahanam. Tapi ada masa untuk makan. Seronok. Kalau masa makan pon tiada sudah, aku lebih rela pergi koma. Kalau betul-betul tiada peruntukan masa untuk MAKAN, itu bukan lagi namanya SIBUK. Itu namanya sudah MAUT.


nanti aku conteng yang lebih detail. Sampai kamu semua bakal tersedak-sedak membacanya. Ha, mahu ka?
 

20 Congteng-conteng:

Blogger LoVyBoNdLoOvELL conteng...
cik chika..amboi2..da advanced skg facebook awak eh?haha..kita masih dalam sesi hibernisasi..tiada sebarang perkembangan..hehe
11:55 AM  
Anonymous tok rimau conteng...
mahu.
12:24 PM  
Blogger fara-D conteng...
ish. seram aku ko jd kronik camni. lek lek...take these few days to recover.

alaaaa.....masih perlukah 2nd hse tuh! tetiba gwe rs capek bgt mau teruskan the measuring, lagik2 time da bukak sem....but, in the other hand... mahu! sbb mau pergi mersing again! melawat mak ayah angkat!! wuhu!

selamat menempuh dunia final sem anda! hiks! (and wish me lusk oso, to re-enter the 'design' world!aisH! cuaks lak! XP )
1:39 PM  
Blogger nanonano conteng...
rambut cantek cam singa??
sat ! sat ! nk bayangkan~
lalalallaa~
:p
3:11 PM  
Blogger mr. lee conteng...
sila conteng lebih detail. membacanya sampai termati-mati pun boleh. haha :p
4:35 PM  
Blogger Hannan conteng...
hahaha.. chika... u r really high rite now !!!
by any chance u r on drug dear? hahahahahha...
anyway, get well soon babeh..
life is too short to be sick!
need to get out there and kick some asses... hehehe..
be good occay? take care :)
7:47 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAKAK COMEL -
kakak, jom kita main facebook dari pagi sampai malam. sangat addictive. ahaha. saya dah pandai main. jom la kakak.. jomla... kita mian hugging and kissing and loving and poking :p

HARIMAU -
nantikan.

FARAH DARLINKO-
releks babe. semua orang masih histeria. aku tak sangka measured drawing sedahsyat ini natijahnya. dari mula sampai akhir. by the way, dun worry babe. cuma demam2 terkejut je tu. sbb dah lama tak jadi workaholic. asyik releks ja. tiba2 kena stayback, tak tido dsb. WELCOME YO! mari kita buat DESIGN!

NANONANONANO-
cantek kannnn...???

MR. LEE SEPET-
oh. nak sampai termati-mati ye. nantikan....

HANNAN -
ahaha. memang sangat high. rasa asyikkkk je. baru telan sebotol happy pill. gegegege :p tiba-tiba berlakon jadi drug addict plak. yeah yeah. i want to kick some asses. tak mahu sakit. mahu sehat dan kuat. nak pergi minum milo .
10:27 PM  
Blogger DaRk AnGeL conteng...
mau2~
cepat2~
ni meh org kasi pill happy lagi~
jgn berhenti makan selagi tak giler~
ngeeeeee ;D weeeehhheeeee~~~
10:46 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
DARK ANGEL-
cukop.cukop. dah overdose
11:25 PM  
Blogger Nyetok conteng...
hahak singa jadian.. cam melampau je sakit ko neh heheh
1:04 AM  
Blogger cepotet conteng...
saket saket pun masih mampu nak tulis entry yang cumel and kelakar. chika.. chika..

take care dik. moga baik demam cepat.
8:19 AM  
Blogger barb michelen conteng...
Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is
9:53 AM  
Blogger nieja conteng...
hope u get well soon dear!
3:03 PM  
Blogger teddylavender conteng...
lalalala...
3:10 PM  
Blogger Hannan conteng...
babe.. update la ...
1:13 AM  
Anonymous cikscarlet conteng...
hehehe nape chika jadi camni?
5:06 PM  
Blogger Nashrex conteng...
asyik johor je..
cari laa org johor...


*nashriq org johor..

wakakkaa
8:54 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
NYETOK -
tak la melampau pon. cuma penggunaan istilah yg hyper.

ERNI SUHANA -
semangat orang sakit. :p

NIEJA -
tq nieja :)

TEDDYLAVENDER -
lalala :)

HANNNAN -
jiwa kena virus neh. jadi slow sket dan byk sistem corrupt. ahaha

CIK SCARLET -
entahla kenapa saya jadi camni :(

NASH -
owh. speak spanish please. I cant understand you :p
10:50 PM  
Blogger Tok Rimau conteng...
Tak sesuai la baju belang tu. Tukar ke vertical line. Elak horizontal.

Nampak lebih lebar dari biasa.

Tak percaya? Buat la measured drawing atas belang tu.

Hi hi hi.

Sensitif? Anggap la ia motivasi utk resolusi 2008.
11:48 AM  
Blogger eldos kinetic conteng...
PRONOTON
Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ekstrak herba yang berkualiti tinggi dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan dengan baik melalui proses ekstraksi farmaseutikal berteknologi tinggi. Ia telah diformulasikan khusus untuk membantu terapi semulajadi bagi masalah-masalah genito-urinari. Ia digunakan secara tradisional sebagai pemakanan untuk lelaki bagi mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh.

Kesan Pengambilan Pronoton
Pengamal-pengamal MayFirst Pronoton akan menikmati dan merasakan segar dan bertenaga serta ciri-ciri kelakian yang hebat. Mereka dapat merasai peningkatan kesihatan menyeluruh melalui perubahan positif terhadap sistem aliran genito-urinari sehingga dapat menikmati peningkatan dalam daya seksual dan keinginan seks.

Andromaxx
Diformulasi dlm bentuk serbuk yg diambil melalui konsep “menyerap di dalam mulut”. Ia memberikan tindakan yg lebih pantas dengan memberi kesan kepada kepada bio-energy, kekuatan minda & kelancaran darah serta memberi keunggulan seksualiti lelaki.

FEMALING
Ia berfungsi mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara

Siapa Perlu Mengambil MayFirst Femaling:-
• Wanita berusia 20 tahun ke atas
• Wanita yg ingin memperolehi gaya hidup sihat, cantik, mencabar dan berkeyakinan
• Wanita yg berada di dlm Program Pengawalan Berat Badan dan Pelangsingan
• Wanita yg mengalami masalah kesuburan
• Wanita yg mempunyai tanda-tanda awal menopaus & yg telah mengalami menopaus

Hubungi Segera Untuk Maklumat Lanjut:
HAIRI 012.3478502
AMAN 019.6862368
PENGHANTARAN PERCUMA!!
** Term and Condition apply**
6:59 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."