Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Tuesday, April 15, 2008

Bahan Bacaan

1.Who know the real you?
Me myself saja. Tak da lain yang lagi tahu. Jangan sangat perasan macam tahu. And the MOMMY. Beliau sangat tahulah luar dalam perkembangan minda, jiwa dan fizikalku. Wahaha.


2. When was the last time you went out?
semalam. berpoya-poya dari Studio ke Bangsar Village. Dari Bangsar Village ke Midvalley. Solo lah katakan. Kembalilah ber-single macam burung gagak terbang berkumpulan dan tak da lah semacam merpati dua sejoli. Menyayat hati bukan?


3. If you could kiss anyone who would it be?
Tak da service tersebut disediakan buat masa ini. Tapi boleh apply lah dan keputusan akan keluar dalam dua tiga tahun lagi. Mahu?


4. What song are you listening to?
Risau by Melly Goeslow. Aku risau pasal Working drawing ma. Tak da pasal dia. Aku tak mahu pikir dia. Sangat buat kepala overload. Lagipon kapasiti kepala aku macam sangat kecik. Kalau dikira sebagai produk hard disk, kepala aku ni tak sampai 1G.


5. Who does it remind you of?
Tak da siapa.


6. Last movie you watched?
Vantage Point and Step Up2. Mahu tengok Kungfu Dunk, sekali subtitle English tak da. Sangat tak faham mandarin. Tunggulah aku berbaik dengan beliau, barulah akan menonton bersama dan mintak dia translate macam biasa. Tapi akan berbaikkah? Oh ya. Semua DVD tu dia yang beli tapi semacam menjadi milik aku. Sangat kesianlah dia tak dapat menonton. Siapa suruh ajak aku fight ma?


7. Which of your friends lived closest to you?
Mariam. I love you, babe.


8. What is your favorite wear?
Apa-apa yang fit me.


10. What did you do yesterday?
Final internal review. Menangis. Memarah. Ketawa terbahak-bahak. Menonton Vantage Point bersama Ainul, Paed and Arul. Menonton Dunia Baru selama tiga minit (enough. Tak suka) Pusing-pusing carik parking di Canselori dan sawan lallu bengang. Pergi berpoya-poya sampai malam.


11. Do you wear contacts or glasses?
Tak.


12. Do you trust your friends?
Tak da siapa. Percayalah kepada hati sendiri saja. Sebab kalau dibagi tahu kepada manusia lain, risiko untuk kisah engkau diceritakan kepada dunia adalah tinggi. Tiada siapa yang boleh dipercayai sebab semua orang suka melihat kejatuhan 0rang lain. Sangat tak guna.Play safe la ok.


13. Who was the last person to call you.Why,what time and his/her location?
Haikal.Dia tanya bila nak balik rumah. Baru saja beberapa minit yang lalu. Aku tahu dia mahu showw off sesuatu. AHAHAHA. Can't wait to see you lah, dear.


14. What annoys you?
Si Dia tu. Dan juga studio matters.


15. Do you want multiple piercing?
Tak kuasa. Ada satu cukuplah. Nanti sangat kesian kulit ditebuk-tebuk. Bukankah sakit?

16. Your fav songs in your player?
Nocturne (by Jay Chou) & Cinta (Melly ft Kris) & Sebelum Cahaya (by Letto) and anything from MOCCA


17. Last time you went to the mall?
Semalam. Berapa kali mahu ulang? Sangat tak faham ke?


18. What was the last thing you ate?
KFC X-meal. Nak muntah. Muak.


19. Which of your friends would make the best roommates?
Tak da. Aku hidup secara single di sini. Sangat bahagia berkuasa sepenuhnya ke atas bilik buruk tersebut.


20. Last thing you purchased?
Two dresses. A Sebamed Body Wash. A tin of Justea. KFC.


21. Last vacation you were in?
Penang. Vacation kah?


22. Do people ever spell your name wrongly?
Jarang. Tapi selalu spell nama bapaku secara salah.

23. Whats the last compliment you received?
Nurul yang kaya, kuat perkasa, cantik dan baik hati (gila tipu engkau ni Paed! Memuji atas dasar mendapatkan sesuatu. Sangat tak guna.)


24. Who was the last friend you hugged?
Aku memang suka mengada-ngada pada mereka dan memeluk-meluk mereka kasi lemas. Lepas mereka rimas, mereka akan shout "Nurul! Jauh sikitlah! Jangan peluk-peluk!,"ahahaha. Farah dengan Shida lah selalu kena :p Tapi Shida sangat gatal tangannya suka membuat aku berasa geli dan semacam. Yew!


25. Which celeb are your eye candying?
Fahrin Ahmad?WAHAHAHA.


26. Whats next on your wishlist?
RM sentiasa. Oh. Aku mahu perfume secara banyak.


27. Which bands concert would you want to watch?
Tak da. Nanti aku tidur semasa concert lagi. Bukankah sangat hina?


28. What color are your nails?
Natural lah. Warna ungu. Macam Barney. AHAHA.


29. Date down a special day for you?
13 april 2003 :( Past is past :(


30. In just 2 word, describe yourself?
Warna warni
 

4 Congteng-conteng:

Blogger cepotet conteng...
oh, masih blom berbaik baik rupanya. pelan pelan kayuh ye dik.. :)

kuku kaler ungu? biar betik?
1:56 PM  
Blogger haslina conteng...
nurul..soklan2 tu besh lah..akak copy paste masuk kat akaknyer blog ek..leh kan..leh kea..tq..

klu x leh..let me now..i will delete it..wokey
1:57 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
KAK ERNI - ahaha. tipu saja. takkan lah kuku ungu. gila laaaa. :p

KAK HASLINA - eh. tak pe. ambik je. tak kisah pon :) nanti chika baca akak punya pulak :p
2:06 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
eh chika ada tgk step up2 yek.ada besh kah citer tu?
7:23 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."