Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Tuesday, March 25, 2008

Chika Conteng Lagi

Bosan tahu asyik berbaring-baring di sana sini secara rawak tanpa mengira tempat. Puas dekat katil, turun bawah baring atas sofa menonton Astro. Puas sofa, baring atas tilam dekat hall. Puas kat tilam, baring dalam bilik parents. Puas bilik parents, baring dalam bilik adek-beradek sambil menonton kartun. Baring je. Bosan. Macam kesian. Maka aku conteng entry lagilah. Tengah high ni memang sangat layanlah kalau berpujangga di sini. Engkau semua pon boleh stress membacanya.


Hmm. Nak keluar ke klinik pon semacam tak larat :( Oh, ambulan datanglah angkut badan aku beserta hati, jiwa dan raga ini ke hospital. Nanti engkau semua bolehlah melawat simpati membawa Gula-gula kapas sebanyak-banyaknya. Ada hati nak masuk hospital pulak dah. High la katakan tadi. Anggap saja aku tak berapa sedar apa yang aku conteng. Ok?
 

6 Congteng-conteng:

Blogger umi_e conteng...
ermmmm nak masuk spital eekkkk chika :P Best gak tau!!! nantyi orang datang melawat bawa macam2 hehehehehehhe tapi jgn lupa contact kak e eekkkkk - dah ada kan no hp kak e ? :D
2:09 PM  
Blogger Sarra conteng...
u ni klalar la chika..
haha..eh lupe nk bgtau..
b4 ni i gune name chika gak..
ramai pnggil i chika
but then bile i jumpe blog u..i tukar name i kpd sarra..huhu..
i syg name chika tu..tp xpela kan..
hehe..
3:57 PM  
Blogger cepotet conteng...
chika suka makan gula kapas ke? hikhik.. manis sangat la dik.

kalau akak lawat chika, akak akan bawak kapkek utk chika. tapi jangan la masuk spital dik oiii. nak konvo nanti lah akak kasik kapkek. ;)
5:33 PM  
Blogger nieja conteng...
nak masuk spital..?
whahha..
jgn lupe bgtau i u masuk hosp mane
kot2 de mase boley i g mlawat..
bawa gula gula kapas utk u..
haha..

cpat2 la u smbuh cik chika oii..
5:49 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
eh kite sama lah chika.kak ween ske mkn gula kapas jugak.heheh yg kaler pink esp.(pdhal sume rasa pun sama kan?) huahahahah
7:35 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK E - kak e, chika takda nombor kak e :( susahla nk mintak kasih sayang di hospital nantik :( :P

SARRA - oh ye? ahahaha. nasib baik tak sama nama. nanti i panggil u chika. u panggil i chika. chika-menchika la kita :p

KAK ERNI - chika mmg kuat mkn manis. yg tak manis tak mo. Air dibancuh secara tawar akan dikomplen atau klu tak dpat dikomplen, tak diminumlah. AHAHA. Gula2 kapas lah paling boleh melemahkan chika. AHA :o kapkek? aaa. memang mahu sgt :p

NIEJA - ok. tak da hallah akan diberitahu secara jemputan kad lawa. ahaha. Kad Jemputan Melawat Chika di Hospital. Sila bawa cotton candy beserta wang saguhati kpd pesakit. AHAHA. Seronnokk.

KAK WEEN - masa chika kecik, melalak nak yg hijau jugak. dah besar neh takda la membuat kerja tersebut lagi. apa warna pon makan. cuma klu termuncul warna hitam pekat atau kelabu ja, chika akan pikir 10 kali utk makan. Sbb semacam pelik dan wonder apakah itu cotton candy ataupon serbuk tar. AHAHAH.
8:43 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."