Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Thursday, May 01, 2008

Coklat Stroberi Untuk Gay

The image “http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/Coklat_stroberi.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Barusan tadi nonton buat hapus waktu.
COKLAT STROBERI.


Omaigod.
Kisah gay.
Kisah cinta.
Kisah cewek.
Kisah cowok.
Kisah gay.



GAY
Emangnya kenapa sih, yang namanya Gay itu harus yang ganteng-ganteng? Mewah lagi. Err... hygienic. Oh. Aku suka lelaki hygienic. Risau jugak ya kalau terfalling cinta ke gay. Hidup-hidup menyerah diri ke lelaki yang orientasinya ga lurus. Err... Will you take a GAY in consideration? Katakan beliau berubah terus dari seorang gay menjadi yang gagah. Hanya kerna kamu. Kerna cintakan kamu, si Gay pon melupakan kehidupan Gay tersebut. Will you accept? Tapi kalau difikir-fikir, kita tidak berapa tahu bukan sejarah lampau pasangan kita? Macam mana kalau sebenarnya beliau seorang pesara GAY? Kalau beliau pernah nge-sex sesama jenis? (duh!) Tidurnya pelukan sesama lelaki? (Omaigod!) Dan saling suapan ketika makan? (yew!) Seblanket? (o'shit!) Dan lagi ... cium-ciuman berdua di sofa sambil nonton filem romantis? (enough!) Punya geli!!! Fuh fuh fuh! Tiup tiup... erase semua imaginasi tersebut. Apakah sangat disaster hidup gadis yang pacaran dengan pesara GAY. Atau lagi dahsyat, belum lagi namanya pesara. Masih GAY aktif. Ahhh! Punya geli tekak aku. Omaigod.



Pergi ber-CoklatStroberi semua! Funny.




Oh ya.
Sebelum pacaran, I mean sebelum benar-benar berpacaran, selidik dulu ya lelaki tersebut. Kalau pesara Gay, mungkin boleh dimaafkan. You can simply tell the world... "Hello dunia! Aku kasi peluang kehidupan kepada seorang pesara gay untuk bertaubat nasuha!" Dan satu dunia mungkin tabik engkau. Tapi kalau beliau BUKAN pesara GAY, tapi masih merupakan GAY aktif ... Ehem... please scroll up dan baca semula imaginasi yang menggelikan tadi. Can u imagine, berkongsi lelaki dengan lelaki yang lain. Gila dirty! Lebih baik (note : dikira masih ok) kalau lelakiku curang dengan gadis lain daripada curang ke lelaki lain. Aku akan berasa macam nak rendam kepala aku sendiri dalam air selama 8 jam. Dan akan merasakan diri aku sangat tak siuman. Astaghfirullah.


Hey, aku wonder ni.
Sedap apa ya, menjalin hubungan dengan orang yang sama jenis???

Dia kan....


ada....


apa yang


kita ...


ada.


Bukankah sangat...


bosan?



Argghht!
Chika, stop it!



(klik untuk komen. mari bincang secara horny terbuka)
 

20 Congteng-conteng:

Blogger fara-D conteng...
aku pnah tgk coklat stroberi tuh...tak ingat la plak psl citer tuh, hanya ingat pasal gay...akakaka! kalo wanita udah berpacaran sama yang nama nya gay , sepatutnya gay itu bukan dibilang gay lagi kan?? suda jadi bi bukan?


pertanyaan ni.....sila jawab yer...huhuhu
12:39 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
FARAH - oh da tengok? gud gud then. Okay mari bincang secara gay. (err???) ya ya. dia akan bergelar BI. Which is sucker than GAY. Sangat tamak, mempunyai kekotoran secara double. Jijik dan kejam. Bukan? Tapi dia masih dikira gay. Sebab ada nafsu pada lelaki. Err... Tapi dia sebenarnya BI.

ihh hello dunia! Aku sangat wonder apakah sangat sedap bersama lelaki? Bukankah sngat bosan? Stress neh! WAKAKAKA.
12:45 AM  
Blogger fara-D conteng...
wop wop...betulkan ayat...

"sangat sedapkah lelaki bersama lelaki dan sebaliknya..."



kalo tanya sangat sedapkah lelaki pada kaum Hawa, mesti la dia jawab sedap (bagi yang bukan les la...)

huuhu! apa neh?
12:50 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
oh. ok.


ya. sangat sedapkah lelaki menjalin hubungan bersama lelaki? Mari bincang secara seksual. ahahahahah! Bagi pendapat aku, hubungan lelaki perempuan sudah diciptakan secara hukum karma dengan sempurna. akan memenuhi segenap keinginan nafsu. bila berlaku proses secara reverse, kesan dia tak syak lagi. pasti juga reverse. macam tindakbalas kimia lah. err... bukankah lagi menarik membuat hubungan lelaki perempuan. Sebab saling 'simbiosis' dari segi 'design' fizikal dan mental.

omaigod.

aku horny bukan?
12:54 AM  
Blogger fara-D conteng...
ayo! apakah??

tp setuju! tapi kadang persekitaran turut mempengaruhi orang sebegitu rupa. kasihan. mungkin, Allah uji mereka dengan keinginan yang bertentangan dengan hukum. semoga mereka-mereka itu cepat2 diberi cahaya oleh Dia spy tak terus hanyut...

erk...farah kah ni?
1:07 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
kenapakah engkau berhujah alim dikala aku berhujah horny? saja neh nak drop my woterfes. ahaha :p

btw, you're rite.
itu ujian tu Allah bagi. Dan aku rasa, ujian tu sangat berat. kita je tak tahu konflik jiwa mereka kan?
1:12 AM  
Blogger .: D i 3 y L 4 :. conteng...
gay!!
waduh. mmg sangat ramai gay sekarang.
tak kire student u ke ape. even lecturer pon ade yang gay.OMG!!
macam tak pecaye kan kalau seorang lecturer pun boleh jadi gay. takkepelik??? pasal macam mane diorang meng"gay" tu malas la nak imagine kan. rase macam nak termuntah pun ade.

tapi yang sayangnye. laki yang macho. laki yang jambu. yang ensem. yang rase macam nak buat jadi bf. sume gay!! ouh. sangat bangang. dah tau ensem yang ko jadi gay tu pesal kan?? tak ke pompuan2 sekalian menjadi geli terhadap lelaki handsome??

so, moral of the story, takyahla ber'bf'kan lelaki handsome. bahaya!! ngeh2..

*wah panjang gile komen!!*

hakhak.. =P

p/s: chika, kamu jangan la horny2 kat sini. bahaye. kang ade gay ngaku die gay kat sini susah lak. ngeh2..
1:30 AM  
Blogger fara-D conteng...
alim? hujah aku tu alim???wakakakakakikukukiriku...
2:02 AM  
Blogger TimYohannon conteng...
gay bermaksud happy. so diorang happy la kot? kot la kan. tapi bagi saya yang agak liberal(?) ini emm perasaan cinta itu boleh timbul dari nafsu(nafsu yang itu) dan dari nafsu(yang itu juga) boleh menimbulkan perasaan cinta.

tidak kira lelaki cintakan lelaki, perempuan cintakan perempuan, lelaki mencintai lelaki dan perempuan, perempuan mencintai perempuan dan lelaki, lelaki lembut cintakan pengkid(jarang jumpa tapi aku pernah),platonic relationship, cinta terlarang, cinta tanpa restu, cinta bla bla bla dsbnya.

hanya sebab cinta. dats y mereka juga berpegangan tangan. ohh sweet.. haha

*jangan padam access saya
2:58 AM  
Blogger tun teja conteng...
kaktun pun x paham kenapa gay mesti ensem. dan selalunya gay berhati baik. isk isk isk.
kenapa suka hubungan luar tabii? ermm
mungkin satu naluri, satu jiwa kot. so dialog "awk mmg tak paham lelaki" takkan ada.
4:03 AM  
Blogger Masy conteng...
secara amnya untuk selamat, carilah lelaki yg biasa2 aja. tp kekadang yg biase2 aja tu pon gay jugek.

mari lihat pecahan lelaki:

- boipren org
- laki org
- penagih dadah
- gay
- penjenayah
- pondan

*tekan2 kalkulator* berapa kerat je lelaki yg tinggal utk kakak kahwini? bukankah sangat sadis dan memilukan? hahahahahaha
7:52 AM  
Blogger cepotet conteng...
cerita coklat stroberi ni macam cerita cemolot. tapi, cemolot adalah movie dari malaysia manakala coklat stroberi adalah movie dari indonesia.

cerita tentang gay. macam tak besh tapi kelakar. huwaaaa.. tanak la kalau dapat bakal suami yang penah menjadik gay. pondan jugak ngak mahu. yekk.. yekk!
10:22 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
DIEYLA - senang ja. kita kasi test kat dia. buat aksi2 yang exotic dan erotic, kalau dia tak tergoda mahupon terkesima, sebaliknya buat muka macam sambal belacan... sah sah la gay! errr... kalau dia alim, dia akan tampar muka kita. aahah. pendek kata, jangan cepat terjatoh cinta. owh, chika mmg horny di mana saja. wakakakakaka. sapa gay kat sini? jom kita berkawan secara gay!

FARAH - dah keluar sinar cahaya nur apa semua tu bukankah alim? ahahaha.

TOMYOHANNON - itu namanya buta hati kalau boleh terjatuh cinta sesama jenis. Ataupon dia adalah manusia yang sangat membosankan dan tidak gemarkan kelainan. sebab dia suka pada orang yang sejenis fizikalnya. bukankah sangat kecik minda? ahahahah. kalau nampak lelaki jalan pegang tgn sesama lelaki, baling kasut kat kepala dia.punya geli.

KAK TUN - tu ar tu. dah ar handsome. Pergi carik lelaki sama lelaki. kasi penderaan jiwa kepada perempuan la neh. Gay bukan baik hati. Tapi hati dia lembut. Tu yang jadi baik tu. Gay jugak selalunya kaya. Kalau tak kaya... err.. macam mana nak membela-bela kan?


MASY - dengar lagu neh . 'dia tak tampan, tak juga rupawan... dia tak juga bergelimang harta... oh tapi mengapa gayanya seperti superstar?'

haha. see. lelaki biasa pon ada yang berlagak luarbiasa. mmm... betullah tu kata masy. lelaki pon dah terbahagi kepada beberapa kategori. Jadi jumlah yang bergelar 'maskulin sejati' memang dah kurang. apalah nasib kita-kita neh sebagai wanitaaaaaaaaa.... berdarah hidung neh.

KAK ERNI - Cemolot? ada eh filem tu? errr.. chika tak tgk filem melayu. percaya tak? bukan sbb anti, tapi mmg tak penah ada keterujaan nak tgk. chika tgk filem indon je. ahahah. Ha ah. Cite ni tak best pon. biasa. Tp kelakar. Dan adalah isu dia. Cuma tak berapa diperkuat plot cerita. patutnya boleh buat lebih mantap. kasi scene yg lagi psiko. cheaaa... chika macam orang filem..! :p
11:30 AM  
Blogger cepotet conteng...
ahahaha. chika kan boleh jadik macam macam. arkitek, panglipurlara, orang filem dan juga pelakon teater. :p

movie tajuk cemolot tu ade. try google, mesti jumpa. tapi citanya tak besh. bencik.. bencik! :p

cite melayu memang takde kualiti dik. tapi, nak wat camne, bangsa sendiri. huhu..
4:17 PM  
Blogger ajathajar conteng...
setuju.
gay semuanya hensem2.

terima pesara gay sebagai kekasih?
bukankah lelaki dgn lelaki tu dh mcm habit gay?
bolehkah habit dibuang sepenuhnya?
x mgkin.
tkt jugak esk lusa dia mula membuat aktiviti seperti selalu.
bahaya!
4:44 PM  
Blogger kHaLwAnIeY AiSyA conteng...
wahh?!
cuba bayangkan,
boipren kte gay?!!

uUuUuUuUuUuUuUuU~~~

x leyh trima walopown da tobat nasuha..

haih..

klo akak camne?
still nk trima?

btw,
mane akak tgk eik?
btaw larh...
hEeEeEeee ;D
8:57 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
semcm besh pulak citer ini ek.napa citer indon musti unik & besh? hehe.bercinta dgn kaum sejenis? oh tidak tahu pulak ape beshnye. semcm jijik pun ade.Sama gak mcm lesbian. Ape kes ek?? bagaimana pulak dgn yg biseksual seperti angelina jolie? oh tidakkkkkkkkkkkkk! Pls jgn katakan Brad pitt jugak biseksual! xpun Jang Hyuk..Oh NO!
9:27 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
tengoklah dekat youtube :p
9:46 PM  
Blogger Nashrex conteng...
gay hensem..
dan aku.. konfem x gay.. hahahaha
11:20 PM  
Blogger fara-D conteng...
cemolot tuh short filem...huuu...tu je yg aku tau...
5:52 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."