Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Monday, May 05, 2008

Maggie Slurp

saya nak perm rambut.
tak pernah rambut curl.

baru cakap sikit.
mereka melenting banyak.


Ma
Jangan mengada-ngada! Susah nak jaga!


Mak Yang.
Janganlah sayang. Mak Yang lagi suka tengok sayang macam sekarang ni.


Abah.
Ihhh... tak nak lahhh!


Ijat.
Burok! Serius buruk!


Adek.
Macam maggie slurp!


Haikal.
Boleh. Boleh! Jom, kita buat sama-sama. Sama-sama kerinting. Mesti comel.



Hii!!!!!!
Macam teringin.
Kalau burok,
Straighten lah!
 

13 Congteng-conteng:

Blogger tun teja conteng...
kaktun pun teringin gak sebenarnya.
nampak cam meriah je kalau curl kan kan kan.
4:45 PM  
Blogger fara-D conteng...
ayo! perlu ke? bkn kalo rambut tu sat sat straight sat perm sat straight balik akan jejas kondisi rambut ka?
5:07 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
KAK TUN - macam nak kan? jom jom kita try. tapi chika takut menyesal la kak tun.

FARAH - tu la mak aku cakap. ayah aku pon dah bising. dia kata konon ja pergi saloon buat treatment padahal rosakkan rambot. tapi nak try la...... macam best ja. tgk muka aku jadik apa. ntah2 lepas tu ada sikit berani kat kucing ka.... kan?
5:13 PM  
Blogger umi_e conteng...
Chika... kalau nak try curl kan rambut, meh ler umah kak e sebab anak kak e boleh tolong curl kan rambut chika :p pastu boleh luruskan balik ~ dia ada curler/straigthener :D

* kak e selalu gak suruh dorang curl kan rambut ;)
5:23 PM  
Blogger Julia ♫°♪ conteng...
chika..

umm sekali perm.. pastu rosak terus tau. kju dah pernah kena.

sayang la rambut tu.
tak payah la chika..

ishkkk.. tapi kalau nak rasa rambut rosak. umm pegi lah buat.
pegiiih..
pegih !! =P
6:10 PM  
Blogger kHaLwAnIeY AiSyA conteng...
eeeeee!!!

akak nk rambut akak mengembang kaa?

nnt klo pkai tundung,
kepala akak semacam bsr..
haha~

mesti lawak gile!

pastue mr. lim pegi cari minah indon sbb rela amek minah indon dari akak yang rambut mengembang.

haha!
gurau je.
;p
6:23 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
aisey adik.jom arr wat.kak ween pun ade tingin gak.wat cam david arumugam alleycats.perrghhhhh afro abis! gerenti semut, lipas,and any other insects sgt takut nak dekat.Takut tersesat x kuar2! kakakakak agak2 kucing brani nak dekat x??
7:25 PM  
Blogger .: D i 3 y L 4 :. conteng...
aiyak~
takya la nak rosakkan rambut chika oi~
bersyukur je dengan ape yang ada. Hakhak..
*ade bunyi macam ustazah tak?*

=P
9:37 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
KAK E - ye ke anak kak e pandai eh? tapi chika malu la kan nak datang umah kak e sebab nak perm rambot. macam sangat malu la kak e... ehehehe. dia buat camner? chika nak buat sendiri jugak la...

KAK JU - uih. marah ka? ahahahah. ye ye. ampun! chika tak buat. tak buat *ketakutan berlari masuk dam laci* :p

AISYA - mana ada sampai kasi efek kat tudung. kawan akak buat okey ja. tapi yg rosak rambot tu betullah. akak pon mmg pk dalam2 neh. dah bertahun-tahun sebnarnya teringin. tapi sbb sangat tak yakin.

KAK WEEN - kalau sampai afro bagai chika tak nak ar! ahaha. chika nak curl kat hujung rambot je. macam cantek. tapi actually chika tak suka rambot curly. sebab macam tak kemas.err.. tu la. chika rasa kucing pon tammo kacau chika dah klu chika rambot kembang. ahaha.

Dieyla - gila ah. ni tazkirah neh. kena dengar betul-betul dan diam. ahahah. ye la. betul actually. tak baik kan tak bersyukur. ihh. gatai tau chika! :p
10:25 PM  
Blogger ajathajar conteng...
try la.
mcm lawa.
teringin jugak =)
8:34 AM  
Blogger cepotet conteng...
akak pun tengah berura-ura nak me-meggi-kan rambut ni sebenarnya. tak sangka chika pun sama. nampak semacam sempoi plak kan.

tapi, bila pikir balik, macam sayang je dik. are u serious?
9:00 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
AJAT and KAK ERNI - chika tak akan try dah. lepas membuat entry neh, lepas menerima komen2 yang menakutkan... chika pon sgt takut. ahaahah. tammo la. nanti menyesal tak sudah. berdarah hidung ja dibuatnya. uhuhuhu. sayangla rambot anda. jangan merosakkan :p
10:13 AM  
Blogger ichigo conteng...
hah, pegi rosak kan rabut eh..gi gi!
12:27 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."