Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Friday, May 02, 2008

JANJI!

2 may sudah.
Hati aku macam sakit.
Tapi macam tak boleh berbuat apa-apa.
Sebenarnya ada SATU je aksi yang boleh dibuat semasa hati sakit.
Iaitu pergi mencarik orang yang menyakitkan hati tersebut.
Berdiri depan dia.
Pegang dada dia secara kasih-sayang...
Usap-usap sampai ke tengkok (atau leher.. aku tak tahu beza)...
Raba terus naik ke muka dia.
1...
2...
3...


Tampar muka dia!
and i've hurt myself, by hurting you :(


Tahu tak aku aku malas menangis. Iaitu aku tak da menangis langsung. Cuma setiap kali sbeelum tidur akan ter-produce dua atau tiga titik saja yang bukan bernama tangisan. Itu ialah air magik. Yang keluar secara tiba-tiba padahal aku tak panggil. Macam pengemis. Gila sedih di dalam hati.


Janji tetap janji.






Wa Malo - Amr Diab.
Kenapa muzik arab seksi?
Macam terbayang sedang candle light dinner makan black pepper.

 

4 Congteng-conteng:

Blogger Masy conteng...
kesian secara banyak pada adik chika ini. tapi takpe, air magik tu kalau dikumpul2 mungkin akan mengakibatkan chika dipinang sultan.

ah.. mengarut sudah. cepat weekend datanglah sekarang!~
1:30 PM  
Blogger cepotet conteng...
hmm.. sabarlah dik. memang kenkadang kita takmo nangis. rasa macam dah penat menangis. tapi, secara tak sedar, air mata tu akan turun sendiri. secara tiba tiba. secara tidak sedar dan secara tidak diundang.

be cool ya dear!
4:20 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
amr dhiab lagik sexy dr muzik arab la chika.hehehehehhehe trasa seperti sensual pulak komenku ini! :p
9:23 PM  
Blogger Darling conteng...
i tertarik pada ayat "janji tetap janji". dan me masih menunggu janji sesorang walaupun sampaikan hilang mood untuk menulis blog. iskh sungguh konpius..
11:36 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."