Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Saturday, July 02, 2005

Main kejar-kejar ngan masa

Aku nak update tadi!
Abestu?
Byk hal kena buat. Sampai pening-pening dan berpusingan kepala ni.
Hal apa?Buat apa?
Hal tuk register kat UKM Ahad ni.Settlekan urusan bank dari pagi. Tunggu lama-lama kat bank sampai naik rimas.Settlekan borang, packing!
Dah packing? Umak aih...!
Blom arr!Baru kuarkan barang je sket-sket
Perasaan?
Tak ada perasaan spesifik.
Skang?
Tgh join conference.Aku ni sejak beberapa ketika ni dah semakin byk terjerumus ke dunia conference.Aktiviti yg agak tak sehat tapi bley ar.Menghiburkan.Aku sebnarnya tgh serba tak kena sejak beberapa minggu ni.Sbb aku lom sedia nak pi UKM.New life....
Masa yg terhad utk terus bersama kengkawan bercengkerama kat arena blog antarabangsa ni. Sedih. Aku rasa cam sedih lagi2 nak tinggalkan umah. Aih... naseb badan.
Baiklah! Aku tak de idea nak menulis.Otak aku lebih byk memproses perasaan dari segala apa yg lain. Aku nak layan perasaan sat.Then nak tidur.Bagi chance kat mata aku melayan rehat pulak.Kasi chance pc aku ni jugak tuk bertenang. Lek lar Kanda PC. Tak lama lagik, kanda rehat lah puas-puas ye sepanjang ketiadaan Dinda nanti. Dinda amat pilu.....
"... bila perasaan tak boleh dikenalpasti, tu yg jadi serba salah tuh!..."
short note!
-pi KLCC. Adey, makin byk Arab kat KLCC.
-pointer harini = 2 points! Yehaa... Point yg strong! Hope to get more and more.And the point has to be increased as time goes by. Wakakaka... jahat sungguh pikiranku!
-gonna miss Aiza & Athirah.
-hidup sentiasa berubah.Shut up!
 

7 Congteng-conteng:

Blogger NaSh conteng...
bikin ayat cam sedey je.. rumah dekat, takya ar sedey2.. ekekek
2:56 AM  
Blogger aiyeza conteng...
ahahha...sedeynye...dah nak berangkat da sahabat ku ini...
point?/2 lak tuh..syoknye...aku pon jumpe gak mase last week..memang point yg sgt bagussssssssssssssssssss.
3:18 AM  
Anonymous anni conteng...
chika dok kat ne.jauh ke umah dr ukm tuh..cian die..kene jauh ngan mak ayah erk..:P
11:06 PM  
Anonymous Siti Aisyah conteng...
Assalamualaikum. Dah sampai masa untuk buat penghijrahan ya? Harapnya semua ilmu yang dituntut itu ikhlas dalam hati dan terpendam selamanya di sana. Semoga berjaya dunia akhirat. Langkah pertama ini biar langkah kecil walau hanya sekecil semut, dan nanti suatu masa langkahlah besar-besar dengan teguh. Mana tahu nanti, ketemu muka akak di majalah mengharumkan nama negara. :)Hmmm ... banyak yang perlu difikirkan ya?
11:35 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
thanks bebanyak atas lawatan slama ni. ngeh ngeh...

Gonna miss you guys!!! Thanks jugak tuk Sya...
12:07 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » » »
7:43 PM  
Anonymous Anonymous conteng...
Very cool design! Useful information. Go on! http://www.license-plate-frames-eagle.info/Best-merchant-account.html Pro duo to compact flash converter Teen penis assfuck Truck rental in east point ga georgia
9:02 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."