Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Saturday, May 06, 2006

Contengan yang brengsek.

Kadang-kadang.....
Macam ada aksi stunt dalam kepala kesayangan aku ni...
Hinggakan...
Aku terasa nak cut the action.
Dan suruh semua babak-babak liar jahanam yg tak diundang itu berambus keluar.
Kepala aku bukan gelanggang praktis stunt!
BUKAN!

Tadi aku tenang.
Sekarang aksi stunt dalam kepala, terjadi lagi.
Sakit lah kepala aku,dol!
Bukan sakit terkena migrain.
Tapi sakit buatan orang.
(memang brengsek sekali ayat di atas)

Bertuah jugak bila dipikir-pikirkan menjadi aku. Sbb selain menjadi kanak-kanak dewasa berusia 20 tahun, dan selain juga menjadi student architecture yang ala-ala korporat, aku juga dapat chance seposen dua menjadi drama queen. Eleh, cam dulu-dulu tu! Aku kan drama queen dari dulu lagi. Patot pon sejak akhir-akhir ni, semakin rakus aku memperasankan diri. Buat kata Adian, aku ni nak jadi Diva lah, datin lah, superstar lah!Semua aku nak! Dan yang terbaru, dan yang paling menjijikkan dan brengsek sekali, aku terpikir sekali dua kali mau menjadi Marilyn Monroe. Dan aku hampir-hampir menjadi klon Marilyn Monroe pada hari seblom tamat peperiksaan.


Terbukti, aku dah semakin hilang pertimbangan.
Nak pergi carik balik pertimbangan yang hilang!
Aku rasa rimas dengan kelakuan aku yg serba rakus sejak kebelakangan ni.
Terlalu cepat teruja dengan sesuatu...
Brengsek lagi!


Sekarang, aku nak pegi berlari setempat untuk mendapatkan pertimbangan aku yg makin hilang. Sebelom dia betol2 hilang tak kembali. Mungkin berlaku pergolakkan hormon dalam sistem tubuh aku. Mungkin jugak. Nak pegi carik terapi utk kebahagiaan hormon. Semoga aku tidak hilang pertimbangan lagi.


Next issues :

  • I'm a drama queen? again? in wut kind of soup opera?
  • Kami suka bersiar-siar.
  • Exam...no more!
  • Olympiarch, UTM- it's negatively positive..... and positively negative....
  • Sahabat - saya sayang mereka.
  • etc

Semuanya dalam agenda seterusnya. Tunggu next update. Okay, tak ada gosip liar malam ni. Semua boleh bersurai. Boleh pergi ke blog lain pulak untuk berpoya-poya. Terima kasih atas masa yang anda sia-siakan di sini..... =)

 

19 Congteng-conteng:

Anonymous Shaira conteng...
Aih, Indon sungguh dia ni. Hehe, camne birthday ari tu? Mesti best dapat suprise party, hehe. Janganlah berengsek, huhu. Take care!
2:41 AM  
Anonymous chii conteng...
huauha...sejak bila jd minah indon nih...best gak jd diva eh..
alala
3:40 AM  
Anonymous mrkay conteng...
mcm marah je chika? erk? jgn arr marah... terasa gak... kat msjbox pon mcm marah je.. :(
7:17 AM  
Blogger NaSh conteng...
idop diva pornoooooo!!
8:02 AM  
Anonymous dinswok conteng...
Kak chika!!! Brengsek tu ape??!!!
8:33 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
kak shai - tu la. feeling like being half-indon. so cronic....

chii - sejak bila tah. time unknown... ahahaha

mr kay - oh yeah? ada ke? manader marah... biasa je. its typically me wut. ahaha

nash - ko la yg porno.

dinswork - brengsek - something like kurang ajar. Dun learn to use it ok. Its bad.. ahaha...
8:43 PM  
Blogger dCchEe conteng...
brengsek ptt digantikan ngn porno
9:55 PM  
Blogger NaSh conteng...
"kamu ni cewek brengsek!!"

aku cam slalu dengar ayat ni... kiranyer brengsek ni mmg cam jahat giler kut.. kan kan? bleh gak kata 'porno'. wahahhaa
9:57 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
utk kalian... nash dan adek iparnya ... brengsek tu kurang ajar lah! bukan porno. Porno lagi terok. Biar brengsek, jgn porno! wahahahah *gelak sampai tergolek-golek*
10:19 PM  
Anonymous cikscarlet conteng...
saket kepala gak nih chika...duk ulang tayang citer full house nih..
11:44 PM  
Blogger jed1 conteng...
lari setempat tak best la dik..gi lari kat tasik kejut tuh
10:12 AM  
Anonymous ast3 conteng...
porno2... brengsek2 .. erkrekhrekhre.. manade same..
ko tekanan mental pe lagik?? jgn brengsekkan dirik.. nanti bulu2 kucing ko pasti gondol :D
tek k bebeh
12:07 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
scarlet ... dok tayang byk kali wat pa? ahahah... tp kalau dah falling kan..... mmg sanggop ja tgk seploh kali satu hari. The same way i did for kuch kuch hota hai. Sampai kena warning ngan abah.. "jgn pasang lagi citer ni...!"


jed ... tasek tu bau hanyir.dah tak indah. Tak boleh kayak lagi... kemusnahan berlaku akibat kerakusan manusia..... :(

as3 ... aku tak membrengsekkan diri. Juga tidak memporno. Tapi keadaan sekeliling yg brengsek lagi porno... aku akur! :(
6:04 PM  
Anonymous chii conteng...
brengsek..cam best la plak ayat nih.
bleh jd trademark baru nih..
ahaha
7:53 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
chii ... miahahahah... jgn kata sy ajar pulak!
9:09 PM  
Blogger Nyetok conteng...
Tatau nk komen ape tp gatal nk mengomen gak. Blogger skitar ni tkene sindrom porno. Aku yg xtahu pape ni diam jela...
4:28 AM  
Blogger Adian conteng...
haha... xtau nk cakap ape kali ni. entry yang pendek la.
11:05 AM  
Anonymous mohdismail conteng...
brengsek?porno?nash?eh..
12:16 PM  
Anonymous Anonymous conteng...
That's a great story. Waiting for more. porsche 928gt accessories Bad credit refinance cash out Tenuate pills Car coupon printable rental thrifty Kia sedona ratings Houston black girls Lesbian titty milkers Pubic hair remover bikini hair removal hair www kia com tr Galleries online craps Write letters tax delinquent property prior auction femdom free clips Monroeville kia Store sexylingeriecatalog com ionamin cold air leak kia Test cpus amd
9:08 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."