Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Friday, March 09, 2007

Adian kaya!

ops.
aku rehat lagi la.
tapi demi berbuat penganiayaan kepada BUDAK SUKA MAKAN ROTI INI ...
pd waktu ptg2 yg suriram begini...
dalam studio yang lengang...
di saat menanti ketibaan seruan solat Maghrib...
aku dengan Guan baru je menghitung-hitung jumlah rezeki jatuh ke riba yang BUDAK SUKA MAKAN ROTI ni dapat. Tiba-tiba okay! Aku dengan Guan sgt tensi melihat dia merintis kejayaan-kejayaan segeranya. Hiarghtt!



Guan and me... yes, kami yang agak terpana ini baru je calculate jumlah rezkinya. Aritu dia menang iPod Nano 4gb. MENANG FREE okay! Lepas tu, dia menang pulak cash RM700. Check out his blog. Jumlah kemenangan beliau adalah dlm anggaran RM1546. Jealous???
ha ha! tak lah. Congratz kat Adian. Bolehlah shopping sakan next trip nanti! And the reason for me to conteng this special entry for you tak lain tak bukan... adalah untuk menyanyikan sebuah lagu "kegemaran" kita berdua ni... terimalah...


Keluargaku bukannya berharta...
dan akulah satu-satunya...
harapan utk menyara... mereka di hari tua
begitulah hendaknya...


kiri kau menjanjikan 'J***
kanan menjanjikan 'R**J***
tak tahu antara dua....


buahahahah! *kurang ajar betul lagu ni la*





p/s : sori ya. entri ini dilontar khas terus ke adian sahaja. :p
 

8 Congteng-conteng:

Blogger Adian conteng...
one word.

PERLUKEEEEEEEEEE!!!!

gagaga
9:56 PM  
Anonymous Cuya conteng...
hai chika...waaaaaa...bestnyer dia dapat durian runtuh....chika bila??hehe
2:19 PM  
Blogger Tenno Miyake conteng...
bila nak pegi shopping.. nak ikut bleh tak ?
3:29 AM  
Blogger Adian conteng...
chika xyah, die bukan je durian runtuh, cempedak kedah pun dh runtuh kat die. hahahaahaahaahaa
5:08 PM  
Blogger faisal conteng...
waaa, dia dah open table lom chika..~heh heh..
5:36 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
CEMPEDAK KEDAH KO KATA??????
nak kena neh!
3:18 AM  
Blogger Adian conteng...
ahahahahaa
3:59 AM  
Blogger Nashrex conteng...
uisk..
rajin giler mamat tu masuk contest..
2:24 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."