Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Thursday, November 08, 2007

DAMN!

last nite I cant sleep!
Lets spell D.A.M.N _ I.T !


Ada beberapa faktor yang menyebabkan gejala ini berlaku.
  1. Sakit hati yang ekstrim. EKSTRIM nak mampos!
  2. This is the time people really makes me sad and down.
  3. My brain ni sangat workaholic. Dia berputar-putar seperti seorang Einstein yang nak jahanam. Satu malam memikirkan perbuatan dia.
  4. Honestly, aku try hard sepanjang malam finding my way untuk terima sahaja. In short, to just let it be and forget it. Tapi rasa nak mampos memaksa diri untuk terima but DAMN! Tak accepted! TIDAK AKAN.


Sekarang aku tak ada jaminan apa-apa untuk masa depan. Maksud aku, aku betul-betul tidak tahu sama ada hati aku akan kembali tenang atau tidak. And maybe it will remain... stored in the deepest part of me. THE SECOND THING!



It's another thing :

Menyesal betul tak pergi open house Ainul. Kesian Ainul sebab aku tak korbankan sikit masa untuk memenuhi jemputan dia. Friends! Insyaallah right after this aku akan memenuhi kesemua permintaan u guys. Just text me I'll try my best not to menghampakan kalian. But wait, peoples! I dedicate this confession to MY WOMEN only. Because MY COMMUNITY never had any recommendation that WE need to be with both girls and guys to hang out.


Farah, Insyaallah we gonna see you tomorrow. And sure, going to Amcorp mall for my second time. AHAHAH. Saya datang dengan si Bazoka Impian tu tau. Sebab nanti boleh jimba-jimba di PJ. Sebab dia RATU PJ. (Jaja, finally awak dah jadi RATU) .And unluckily... no flea market on Friday. Kenapa tak buat open house during weekends, farah diana? HIHIHI Lepas subuh lagi aku drive pi tempat hang. Aih, otak aku dah bocoq sana sini. Dok pikiaq shopping ja. Subhanallah. Pi sujud taubat la Nurul....


By the way...
I dunno if i am happy or not...
that my father had...
started...
calling me....


....



....



Imelda Marcos.



hey, hey!
i just want to be ME.
Jadi Nurulism Hepburn sudah.
*gelak tersipu-sipu macam siput sedut kena goda*



Fakta Dunia : Aku tidak akan pernah BOLEH menjadi Imelda Marcos. Kerat jari ar! Sebab kes Imelda Marcos tu tak boleh apply ke aku langsong. Tak masuk akal. Sebab aku ada masalah saiz kaki yang terlalu ... ehem... kecik.


Maka dengan rasminya aku ingin keluarkan statement bertarikh 8 November 2007.

"I HATE SHOES! AND SHOES HATE ME TOO." -
nurulism hepburn, KL


 

12 Congteng-conteng:

Blogger fara-D conteng...
yoh!glad to hear u're coming! uhuk! majlis makan kecil2an aja...soh aiza wat coklat cake weh!!hehe! aku wat pudding lagik!! (sbb tu je yg aku reti!!lalala...)

imelda marcos? har har! saya suka la abah ko, laser dia kat ko bombastic!! kekeke (Jgn marah haaa... XD )
3:03 PM  
Anonymous aiza a.k.a jaja conteng...
ahahaha..
sy sokong abah gak..
best btol panggey anak die camtuh!!
seb imelda marcos je..lom lain2 lagik..

bazooka impian??name yg sengal..psl ape ek tercipta name nieh..

p/s:faghah,ang nak ek kek cokelat..mlm nnt sy try wat la kalo rajen..tak janji taw!!
3:27 PM  
Anonymous aiza a.k.a jaja conteng...
erk..RATU ek??agagaga..RAtU PJ lak tuh..well, tempat main masa kanak2..huh
3:28 PM  
Blogger Adian conteng...
statement DUSTAAAAAA.... XCAYEEEEEE

ahahaha... nasib baik itu cume statement, bukan sumpah. kalu x dimakan sumpah nnti. huhu
3:35 PM  
Blogger fara-D conteng...
aiza! gurau je lar! huhu




tapiii.... rajin wat pon ok gak! hiks! ;)
3:43 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
farah - luckily la nama IMELDA MARCOS tu pronounce dia sedap dgr walaupon that woman tu tak lawa. ahahaha.... TAPI SUNGGUH! aku tak kan layak jd IMELDA MARCOS. Sebab kaki aku ni..... sob..sob..sniff.. sniff... farah, talking bout shoes akan merangsang aku utk nangis. *drama*


Jaja @ Bazooka Impian - Bazooka Impian tu kan Syikin yg ejek ko masa sek rendah dlu. Syikin mana eh? Lama dah aku melupakan dia.

Eddy - Percayalahhhhhh!
Ni bukan statement falsu. Ini yg benar! Aku ada byk kasot. Tapi semua ada kat rak buku. Sbb semua kasot tu saiz 5. *besar la pulak* So aku dah tekad tammo beli kasot. Tapi tak sumpah. Aku pon takot kena makan sumpah kang. Abes kena sumpah jadi KASUT CROC. aha... bley plak..

lagi malang.... kena sumpah jd selipar jepun.tiap2 ari kena bawak org pegi jamban.

farah again - aiza sms aku.. dia kata dia nk buat!!! yeayyy.. aku yg suka. Kek coklat dia sgt sedap. sedap sampai menggigit jari.
5:54 PM  
Blogger The Iziana conteng...
apa yg ko cuba sampaikan sbnrnya?
lost~
haha
8:50 PM  
Anonymous astige best conteng...
why..
why aku xde??
'ekerhkerhkerhkerh

p/s: sape yang kene 'damned' ngan ko tu eh..
9:55 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
iziana - kau lost? ni mmg entry lost.

as3 - nak ikut? memula ingat nk ajak tp takot x available. biasala.. aku ni jln sengsorang x reti...

damn tu? tak de la kat sesapa sebnarnya. aku kan emosi pada waktu2 tertentu. maka, ada2 je lah yg aku nk shoot.
10:09 PM  
Blogger fara-D conteng...
ast3!!come come! mai lah kerumah!! hehe! makan kecil2an aja! (nurul! ko jgn bawak satu bas plak...pecah umah aku nnt!!!)
11:49 PM  
Blogger syaff conteng...
apsl la kecik bebeno kakimu ini wahai syg??
kalo la kakimu itu bersaiz beso, udah aku cilok gamaknye lakan...
aku nih la pulak susah nk cri saiz sbb kaki besau saiz anak gajah...
haihhhhh...
1:28 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
kawan2 aku sume saiz bagak. aku ni ja kecik. dorang ejek aku tak proportion. :( aku sedih toi la..
2:12 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."