Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Friday, March 21, 2008

Private and Confidential

Akhirnya.
Inilah my dead end.

Info Terkini.
Jumlah readers setakat jam 11 malam ini adalah sebanyak 6 orang sahaja. Sangat sedikit yang dijemputlah. Buat apa ramai-ramai. Ini bukan konsert. Entry yang telah di-hide telah dipublish semula. Pendek kata, kali ini berciri lebih terbuka lah. Akan lebih banyak cerita luarbiasalah akan diconteng. Mungkin kali ini, ciri kelakar akan tiada. Mungkin lebih stress. Sesiapa yang berasa hidupnya sangat seronok dan kurang tekanan, aku akan provide sedikit tekananlah. AHAHA. Mahu ka?

Polisi.
Parasit pasti sudah tiada dan aku menganggap blog sudah pon menjadi hygenic. Iaitu sangat bersih la. Sekiranya termuncul pulak lah parasit, pasti antara engkau lah yang parasit itu atau engkaulah pembawa parasit tersebut. Maka, please donk. Aku sudah sangat berbaik hati menjemput, maka berbaik hatilah jangan menjemputkan orang lain pulak. Sangat menghargailah kerjasama semua :) Apa yang ada di dalam ini, jangan di bawa keluar ok. Ada ramai orang yang tidak boleh sesekali bolos ke sini lagi. Note : Sangat serius ni.

Selamat datanglah kepada semua. AHAHA. Terasa macam hari pertama menulis blog. Berasa fresh dan ber-energy :)


Jumlah readers telah menjadi 10 orang. Magik :p Oh ya. Di sini masih ada magik ok. Jangan worry. Chika ni memang suka magik. Sangat suka la katakan :p



 

17 Congteng-conteng:

Blogger cepotet conteng...
yeay! dapat gak bolos ke sini. sonok gile masa baca jemputan kat email tadik. rasa macam VIP sangat. kalau adik rasa blog ni dah bersih dari 'tungau' tu sume, akak lak rasa cam VIP dalam membolosi ke sini. thanks dik atas jemputan ini.

and please jangan stop menulis. tulisanmu penawar dukaku. wah, aku ni jiwang ke ape? :)
11:53 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK ERNI - oh sangat berbesar hatilah menjemput kakak. sangat clean tau. maka makin menjadi-jadilah perangai chika ni nanti memblog. ahaha :p semalamt datang :p
11:56 PM  
Blogger Sarra conteng...
thanx chika...
slamat dtg ke alam blog yg lebih selesa...hehe
12:41 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
SARRA - tq sarra for reading :)
12:50 AM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
dik chika yg comel,
tq for inviting me! sekarang musti sungguh lega stalker dah x dpt bolos.hehe musti beliau itu seperti cacing kepanasan skang x dpt mengganggu privacy adik kan.hehe pdn muke beliau.

dun stop writing k dik! remember, ur blog is one of my favourites! ;)
2:56 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK WEEN - tq kakak. ya. lega. semacam puas. limited peoples yg boleh access. sgt percaya dekatt semua readers yg ada ni. :)
3:00 AM  
Blogger faisal conteng...
Akhirnya.
Inilah my dead end...
nape tak new beginning chika,hehehe..:)
btw, smoga semuanya baik2 saja ye..
kekadang tulis blog ni cam terapi lepaskan tension..i know sometime u feel it too..apapun u still have a lot of great friends here which support u all the way..chaiyok2!!!
10:00 AM  
Blogger ChikaDior conteng...
ACAI - tu la. banyak tau org yang sangat understanding dan supportive. mmm..ini beginning ka? ini sebenarnya jalan buntu sbb saya tak berapa suka melakukkannya. macam sudah tewas tapi tak pe la. untuk menghormati perasaan org lain :)
10:22 AM  
Blogger justeFFe82 conteng...
adek... thanks ya sebab sudi invite akak....*muahhh*
12:06 PM  
Blogger azie conteng...
~ngeeeeeee~sangat seronok..thnks chika:)
12:36 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
JUSTEFFE82 - no problem :) enjoy reading :)

AZIE - u are most welcome :) keep on reading lah :)
2:25 PM  
Blogger chii conteng...
heheh...br perasan ada n3 nih..menarik2 :p
11:59 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK CHII - menarik? ehehe
9:06 AM  
Blogger chii conteng...
kalo sblm ni slalu gak ketinggalan baca n3 yg ada pat sini..but since da di private..cam sumer baca la plak..ahaha..sgt magic neh
5:46 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK CHII - saya pon rsa camtu. macam semua entry dibaca maka berasa sgt dangerous jugaklah. ahahaha :p kali ni tak berapa bertapis. uish, sgt bahaya ok.
5:52 PM  
Blogger miss conteng...
dapat jugak.. sonok nyer...
7:17 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
KAK TULIP - ahaha. :)
3:27 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."