Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Wednesday, May 28, 2008

Demam Fever ll

Aku terdemam pulak. Padahal tak sepatutnya demam dalam waktu ini. Esok submission working drawing untuk Ground Floor. Semalam pukul 11 dah tidur. Patunya tak tidur-tidur. Tapi kepala sakit. Tekak pon sakit sangat perit. Pagi tai aku tak nak pergi kelas sebab badan sangat panas. Sampai sekarang.


Turun cafe bawak laptop. Terjumpa Gedix. Ajak gedix teman masuk CC. CC ni panas. Very kepala hotak one. Cannot be like thissss. Why Zaa'ba so miskin? Very kedekut tahi hidung masin. Aircond apakah sangat tak sejuk neh? Wireless pon sudah rosak. See, very miskin and bodoh jugak.


Aku tak tahu untuk apakah aku turun cafetaria yang suram ini. LAngsung tak happening tiada manusia Yang ada cuma kerusi dan meja yang kosong. Belum breakfast. Lapar tapi sangat malas bergerak mencari makanan. Makanan datanglah pada aku.


Tahutak? Semalam buat kali keduanya, kami turun swimming pool untuk ladies. Gila keruh! Biasanya terjun main pool. Sampai bila menyelam kan, tak nampak pon kaki-kaki pelbagai aksi dan saiz. Memang tak bolehlah kalau nak buat keje2 usha orang atau melihat best swimmer melakukan movement dalam air. Sebab tu malam semalam, balik dari swimming tu mendadak demam. Dengan ramai orangnya. Ketiga-tiga pool pon penuh. Satu fenomeno yang sangat dahsyat. Mak budak, bapak budak, budak-budak dam segala jenis manusia dan keturunan pon ada.Stress gila dibuatnya. Akhirnya aku ajak Farah tukar pool. Kami masuk main pool. Gila! Dah la aku tak cukup inci. Swim punya swim, tersampai ke tengah pool. Makkk! Langsong tenggelam. Tapi best wo semalam. Swim sampai semput. Air kat main pool sangat jernih. Boleh nampak macam-macam. WAKAKAKAKA. Chika, gatalnya hang! Tak da lah. Aku pergi sana swimming la. Bukan membuat jahat. Ehehehehehe. Best! Best! Swim dengan perempaun sangat tak best. Mereka sibuk suka tengok orang. Lelaki releks ja.


Aku demam :(
 

10 Congteng-conteng:

Blogger Wiween @ Awin conteng...
budak chika ini mmg la suke berenang ek..heheh kak ween leh berenang sket2 jek.tu pun da semput! huahahahahahahah ade tips?? :P
2:17 PM  
Blogger Masy conteng...
get well soon dear chic!~
3:53 PM  
Blogger yOnnA conteng...
uhuii..
chika comel demam :)
lagi comel hahah..
get well soon dear ;)
5:33 PM  
Blogger Julia ♫°♪ conteng...
chika.. cuba cerita dgn lebih jelas..
chika pegi swimming pakai apa ? bikini ka ? nak imagine ni..

lalalalala
7:31 PM  
Blogger cepotet conteng...
get well soon adik. sian dia demam..
10:25 PM  
Blogger Napster conteng...
kamu da nengok blog sy?
suda tuka tau
koh3 :P
12:13 AM  
Blogger kHaLwAnIeY AiSyA conteng...
oooww.
akak suke skodeng eyh..
huhu..
1:27 AM  
Blogger ajathajar conteng...
get well soon!

ajat x reti berenang. sng ka?
9:08 AM  
Blogger 13may conteng...
nak join berenang bleh???

hehhe...

ps: sila makan ubat ok!
2:20 PM  
Anonymous mrozaidi conteng...
Pegi Berenang Tak ajak.. Merajuk la Macam ni..
11:06 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."