Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Tuesday, May 20, 2008

tidur tak lena, mandi tak basah

tahukah?
hidup aku sangat seksa.
di dalam bilek besar tersebut.
bukankah begitu?
rumet baru tolong jawap!

wah.
tidurku sangat tak lena.
mandi sangat tak basah.
makan er... kenyang.


aku cakap serius la.
tidur tak lena, mandi tak basah.
kalau aku cerita di sini, pasti jadi entry paling emo.
sangat huduh.
sangat sedih dalam hati neh.

tak lama lagik,
aku bertukar!
jadik pomen kipas siling agaknya.
siaplah kipas tersebut aku kerjakan.
sampai dia tak menjadi kipaslagik.
tapi jadi loji!



tapi petang neh tiba-tiba mood aku sangat teruja.
swimming!
swimming!
rumet baru tersebut sibok mencarik kipas lah.
dia pon tak nak swim.
aku pergi!!!
semoga aku sejuk sampai pengsan di dalam pool sana.
ahahahhaha
 

8 Congteng-conteng:

Blogger Masy conteng...
kipas angin rosakkah?
4:22 PM  
Blogger faisal conteng...
erkk, ni bercinta lagi ke or tak berpuas hati ngan kondisi bilik chika?hehe...alaa cabut je kipas tu chika...
4:39 PM  
Blogger kHaLwAnIeY AiSyA conteng...
asal kak?!
kipas kat bilek akak x best ke?
akak beli je aircond.
huhu.
baru sejuk hati kak chikaku ini..


lawak larh bunyi chikaku tue ;p
4:51 PM  
Blogger nieja conteng...
aik..
bukan ke bilik u.. u sorg ke..?
u dah tukar bilek laen eh chika..?
5:23 PM  
Blogger Wiween @ Awin conteng...
ape psl sama itu kipas angin? huhuhu rumet baru itu okeh x?
7:44 PM  
Blogger Darling conteng...
kalau mandi tak basah ni sah tak mandi.. hehehehe
10:19 AM  
Blogger Aku Bukan Bidadari conteng...
sekarang mmg musim panas...
11:14 AM  
Blogger Tok Rimau conteng...
Swimming basah tak?
11:32 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."