Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Wednesday, July 09, 2008

Sekilo emas

Aku bersin rasanya nak naik terputus dah hidung ni.
Bersin, bersin... bersin lagi!
Penat lelah aku mem-bersin.

Amboi amboi... cantiknya jerawat dekat muka neh mengalahkan bijik-bijik diamond Habib Jewel di pasaran. Kan ke bagus kalau boleh bersistem barter dengan Habib Jewel. Nah, aku bagi kau sekilo jerawat, engkau bagi aku sekilo emas. Lepas tu aku kaya, engkau muflis. Aku pulak bukak kedai emas. Chika Jewel. Tak sedap. Chika & Co. Tak sedap jugak. Kedai Emas Chika. Ih. Macam nama kedai emas aso-aso dekat Cowboy Town. Apa neh nak dibagi nama? Dah, tak payah.

Aku tak suka menjual emas. Aku nak jual jerawat je.
 

6 Congteng-conteng:

Blogger Masy conteng...
Jerawat Emas Chika. atau Tokei Emas Jerawat. ataupun.. Chika Saudagar Jerawat Emas. ah... komplikatednye..
11:50 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
kak masy - kakak neh mmg kelakar okeh. ada2 je idea dia kalau nak elaborate cerita tu. hahahaha
1:40 PM  
Blogger Aizar Azman conteng...
Kedai Emas Chika?sgt lucu lah saudari..
Jual jerawat?aku ley wat promotion kepada muka licin..
2:20 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
aizar - ngeee =D nanti aku bukak kedai emas, pagi ptg siang mlm aku makan emas ja. kakaka
2:23 PM  
Blogger along conteng...
uish.

kalo la leh jual jerawat kan *berangan* konfem kita kaya kan *berangan* tapi konfem along lagi aa kaya *berangan* sebab jerawat along konfem lagi banyak dari chika. *berangan berangan berangan*


adoih!

dem.
bila masa jerawat ni tumbuh lagi???
2:25 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
along - jom kita bukak e-jerawat online. Sebulan sekali(pada waktu ITU) pasti perniagaan kita mengauk keuntungan total. nyiahahaha.
2:29 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."