Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Sunday, June 05, 2005

-System Is Down and Shit! Shit System Shit!! -

hell! (permulaan yg tak elok utk entry kali nih. Maaf)
ntah apa punya gila yang jadi tadi..aku tak tau! Yang aku tau, aku sangat marah, aku sangat bengang dan aku rasa nak lingkupkan, rosakkan, jahanamkan, dan punah ranahkan blogspot ni.Shit la weih! Marah ni.
Aku menaip gunakan jari.Gerakkan jari guna tenaga pulak tu.Bukan percuma atau guna kuasa luarbiasa tuk gerakkan jari. Aih... punyalah letih aku menaip, memaksa otak aku yang tengah serba-serbi lampi ni tuk menulis. Tup-tup bila aku publish... dia kuar "nothing to publish" or something like that. Shit tak? Marah tak? Bukan sikit2 aku tulis.Kononnya nak buat the longest entry eva.. tapi jadi the SHIT-est entry eva!
Mungkin salah pilih title kot.Entry yg shit, yang ada error nak publish tadi tu ber'title'kan - System is Down!. Padan muka! Amek kau skali Nurul, betol2 System jadi Down. Mmg gatal aku dok taruk title camtuh. Dan mmg berganda-ganda gatalnya Blogspot ni. Marahnyer aku!
Aku sumpah! Aku takkan tulis lagi apa yang aku dah tulis tadi. Laju jantung aku berdegup tahan marah ni.The shit is anywhere actually!
-aku : nurul yg sgt marah!-
 

13 Congteng-conteng:

Blogger Deanz conteng...
Salam Dior,

"Orang bangun tido awal sgt lemah fizikalnya tetapi sangat hebat buat kecoh.Jadi, toksah la bangun awal. Menyusahkan..."

nanti kita tulis pasal benda ni... :) Dior...dior macam lah budak ni.. :)
9:23 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
uhuhuhu... mesti nak protes tuh! silalah protes sbb sy akan teruih ngan kepercayaan saya... =| (muka degil)
10:42 PM  
Blogger nevekiara conteng...
Nurul,

Sabar je la. Dulu akak pernah kene macam tu gak. Rasa bengang jugak la. Tapi ni la kan zaman teknologi skang ni...

Cool down yah sis :)
11:17 PM  
Anonymous Siti Aisyah conteng...
Assalamualaikum. Lain kali tulislah kat notepad atau wordpad ke dulu. Lepas tu copy dan paste. Bukan sahaja menjimatkan tenaga mengerah otak saat-saat tu juga tapi turut menjimatkan duit internet sebab boleh tulis sebelum online. Bad word s**t is. Hehehe ... apa pun, macam nevekiara tulis "cool down yah sis". :D Adalah sebabnya benda tu terjadi.
4:02 AM  
Blogger zakzak conteng...
setuju ngan aisyah.
tulis dulu kat word/notepad,nanti dah paste baru edit tambah tolak sana sini sikit2 banyak2.

kalu marah sangat,jangan dok diam2.kalau duduk bangun,kalau bangun berjalan,kalau berjalan,lari,kalau lari...jangan terbang plak hahahaha :P

apapun all the best for your next endeavour.
err nak tanya,kolej matrikulasi johor tu yang kat tangkak tu ke?
2:32 PM  
Blogger ChikaDior conteng...
tq for da comment... will be considered... hmmm...

ha ah kat tangkak al-tandusi huhuh
3:19 PM  
Anonymous eastmail conteng...
cool bebeh...jgn marah2..aku pun penah kene..biasak la tuh...bak akta zakzak,tulis kat note pad dulu..aku sokong..
3:46 PM  
Blogger Ezwan Emary conteng...
lek lek...jangan memarah...mulakan minggu yg baru dengan senyuman :) *peace*
5:17 PM  
Anonymous zakzak conteng...
chika-chan;
apa plak tangkak al-tandusi,
tangkak al-tekstili laa
hahaha :P
8:35 PM  
Blogger adledash conteng...
wakakakka!! nway...sy tak penah kene pun..so..tahap kemarahan tu sy tak pernah capai lg...disbbkan kebijaksanaan yg agung!! ngeh ngeh ngeh..
soo after dis..berhati2 di jln raya..

ngeh ngeh ngeh lg..WASsalam..
1:44 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
Excellent, love it! Sticky hiking Soccer during the great depression information on b celexa b mcse salary survey Book character dress up ideas http://www.internet-hosting-6.info/pharmacy-review-questions-2005.html sauna saunas spa Rent ice cafe latte machine Keno draw online Viagra pill woman Free bazar anal children prescription swim goggles free football wallpaper http online pharmacies
6:33 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
That's a great story. Waiting for more. Us loans warehouse bad credit car Intercoastal waterway boating Removal seattle tattoo air fare from kul to bkk At26t 1715 answering machines Zoloft weening Canada voip phone Aol stay onlike popup blocker Victorian injury surveillance and applied research system life insurance Loose cellulite with cranberry juice transvestites fashion boutique london Civil+engineering+online+degrees cheap phone calls
6:34 AM  
Anonymous Anonymous conteng...
Very cool design! Useful information. Go on! film editing classes
10:10 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."