Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Monday, September 08, 2008

nurulism.com

Akhirnya impian aku tercapai sudah untuk menconteng arang di muka sendiri (?) Err. Untuk menconteng blog pada domain sendiri. Beberapa hari aku usahakannya. Terima kasih Mr.Kay.

Mulai hari ini, aku akan update di blog baru yang bernama sangat sedap itu hooray! Sangat sedih hooray! Sedih untuk meninggalkan nuruloveme.blogspot.com yang sangat mendadahkan ini. Sedih. Tapi apa nak buat, memang impian aku untuk memiliki ;
nurulism.com

Pembaca budiman sekelian, bolehlah menukarkan link ke blog Chika menggunakan address baru di atas. Aik? Chika betul-betul mentalakkan nuruloveme? Belum talak. Berpisah saja, tidak duduk sebumbung lagi. Blog ini akan dikerjakan juga atas tujuan-tujuan tertentu (sarang penagihan?) Gila kau! Percayalah. Blog ini tetap akan dikerjakan secara berkala. Bukan digantung tak bertali.

Ingat.
Aku akan menconteng secara hyper di nurulism.com

Dengan ini, aku merasmikan, pembukaan NURULISM.COM kepada pembaca semua.


Hooray!
*poting ribbon, potong kepala*
 

19 Congteng-conteng:

Blogger Adian conteng...
tahniah!
12:24 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
tq adian :)
1:31 AM  
Blogger :: Cikgu Wiween :: conteng...
hehe ade blog baru dia yek. hoorayyyyyy! ;)
1:46 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
kak ween - hoooray! im not happy that i have a new blog (and leaving this blog). I am happy to have my own domain :D tangisan dalam ketawa.
1:54 AM  
Anonymous menteil conteng...
wah... congraz..
2:47 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
tq :D
2:53 AM  
Anonymous mrkay conteng...
akhirnya... ko merasmikan lebih awal dari jangkaan.. dan ketika aku tido plak tuh.. ko kejamm!!~~ wakakakaka..
5:40 AM  
Blogger Dhani conteng...
berapa setahun bayar dot.com ni?
8:08 AM  
Blogger D.i.e.y.L.a conteng...
waa~
bestnye ade domain sendiri!!!
=P
10:41 AM  
Blogger cemut conteng...
isk rase kat sini lg cute ur blog.
11:43 AM  
Blogger cemut conteng...
tp xpe..maju ke dpn.keke
11:43 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
kay - sabar kay. ko kan manager.

dhani - jeng je jeng. kita cerita nanti.ekekeke. atau tanya kepada Mr.Manager :P Taklah, saya under quota KRONIKUS. Apakah KRONIKUS? Tanya Mr.Kay la senang. HAHA.

dieyla - best. jom beli domain jom :P

cemut - opkos la. ni i buat sendiri 100%. Yg baru tu i edit orang punya. opkos la yg i buat comel. HAHAHAHAHHAHAHAHA.
11:54 AM  
Blogger cemut conteng...
omg yeke..menyesal puji td.tarik balik la.hahahaha.
3:35 PM  
Blogger Chika Chika conteng...
HAHAHAHA :p
muntah darah cemut dibuatnya.
dah tau chika ni over. lagi nak puji-puji :P kan dah menyesal
3:39 PM  
Blogger curseshadow conteng...
alamak.. kamu pindah mane2 pun sy akan follow.. sy pembaca tegar kamu.. cun layout nurulism.com .. tahniah untuk cik chika.
12:45 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
hihi. thank you, thank you. kerna menjadi pembaca setia :p
1:55 AM  
Blogger sweethOneY conteng...
chikaa!
congrats2
i pun bercita2 nak ade domain sendiri, keadaan tak mengizinkan (ke dwet tak mengizinkan? haha)

btw, congrats!
eh, u still menconteng kat sni tak?
mau tukar trus link nuruloveme ke nurulism or add link baru? (:
9:03 AM  
Blogger Chika Chika conteng...
add link baru, dear
10:05 AM  
OpenID wicrap conteng...
newbie here..but whats nurulism??
11:59 PM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."