Name
Chika Chika Chika
Live In
KualaLumpur,Malaysia
  Date Of Birth
21 April 1986
  Education
Degree In Architecture, UKM
  Love
Colors
Shopping
CRV
Hyundai Coupe
Wise Peoples
Food
Graphics
  Loath
Cats / Animals
Homework
Kids
Alarm
Stupid Peoples

Chika's Twitter:


Youniverse Personality Test

Hit Counter
Hit Counter

Since 20 May 2005



Sunday, September 07, 2008

tidak menjual dadah di sini

Selamat petang semua. Oleh kerna Chika sedang ketagih dadah baru, entry akan dibuat secara cincai. Tapi jangan worry sangat. Sebab walaupon cincai, entry tetap ada tetapi agak tak berapa munasabah dan sangat berciri membazir.

Err. Macam tengah berbaik hati. Iaitu hati yang sedang sihat dan tersenyum. Oleh itu, nak dikasi tengoklah 1/3 daripada banner aku yang berciri 'dadah tidak bermoral'. Iaitu yang disebutkan dalam entry yang lepas. Akan tetapi, yang ini sudah edit dan sudah crop punya. Kalau dikasi tengok secara 100%, sangat dangerous. Nanti aku ditangkap dan mandatori hukuman mati. Padahal cuma sebuah slogan yang tak berdosa, HAHA.


Kenapa entry ini ilmiah ? Sebab misi teladan, janganlah bermain dengan dadah sewenang-wenangnya dan janganlah membuat jenayah. Nanti ditangkap masuk jail, kena makan nasik penjara tanpa boleh memilih lauk yang berkhasiat dan sedap. Pasti tidak boleh berangan langsing lagi. Errk.


Kan aku dah warning dari awal. Entry ni membazir. Sudah. Aku nak bermain dengan ketagihan baru.


 

9 Congteng-conteng:

Blogger azie conteng...
pergh, ni kalau pdrm gugel pasal dadah, mesti sampai terus je kat sini,ahaha
2:59 PM  
Anonymous mrkay conteng...
aaa... kalo ketagihan baru ko nnt kene serbu ngan PDRM, sila jgn babitkan nama aku yerk.. hahaha.. blom BERTUNANG.. wakakakakaka
3:30 PM  
Blogger cemut conteng...
bahye jd pengedar dadah.kena tangkap hukum gantung jd nye...jadi la pengedar dadih..kerana dadih xde disebut dlm undang2.
4:02 PM  
Blogger :: Cikgu Wiween :: conteng...
adik.entry ni pun da ade dadah da.egegege :p
5:01 PM  
Blogger alan conteng...
hurmm ada maksud tersirat
7:01 PM  
Blogger Nashrex conteng...
ketagih dadah cinta tu. haha
8:45 PM  
Blogger sapik conteng...
This comment has been removed by the author.
8:54 PM  
Blogger mk tan conteng...
post kamu memang mendalam la... haha...
11:34 PM  
Blogger Mr PenyuBiru conteng...
kalu samy masuk blog nie,dia baca dadah tu bunyinya lain macam skit.hehe..
12:06 AM  

Post a Comment

 


This is a personal weblog. Fully monitored by the owner. Before you proceed, please be informed that you are now under a DICTATOR rules.

"dictator" is generally used to describe a leader who holds and/or abuses an extraordinary amount of personal power, especially the power to make laws without effective restraint by a legislative assembly.
Source : Wikipedia.org

  Is your mental functioned well? Okay, proceed. And err... welcome.


 


 

THEWARDROBE

The Engagement

 



 

Klasik

www.flickr.com

Copyright Reserved
Created by : Chikadior  Date : 7 June 2008
"... the rest is still unwritten ..."